KK Radnički 1950 kroz produžetke do pobede u Novom Pazaru - iKragujevac


Sport

Velika pobeda Radničkog 1950 vrućem gostovanju u Novom Pazaru pred 1200 gledalaca.

КК Radnički 1950 je nastupio u sastavu: Коstić 10, Lalović 29, Tanasijević N., Blagojević 2, Nedeljković , Zec ,Тripković 5, Vučić 19, Popvić 4,Таnasijević Ј. , Драшковић (kapiten) 2.

 Početak utakmice pripao je Kragujevčanima koji su predvođeni fantastičnim Filipom Lalovićem poveli sa 9 poena razlike. Laloviću su pomagali sjani Vučić i Todorović.

Odgovor domaćih koji su nošeni frenetičnom novopazarskom publikom napravili u dva navrata razliku od 10 poena. U tim trenucima nije bilo baš lako biti u koži kragujevčana koji su treli izuzetno loše suđenje sudijskog para Marković-Đurić iz Kruševca.

Do kraja prvog dela sjajni kragujevčani su sveli razliku domaćina na dva poena 42:40. U poluvremenu trener Radničkog 1950 Igor Todorović je svojim savetima ohrabrio svoje pulene da jakom odbranom mogu da donesu pobedu u Kragujevac.

To se i dogodilo jer su Kragujevčani odigrali fantastičnu odbranu koja im je pomogla da imaju konstantnu prednost u drugom poluvremenu. Razigrali su se kod Pazaraca Jelesojević i Brunčević probudila se publika i ušlo se u neizvesnu završnicu. Dosta grešaka na obe strane što je prozrokovala velika važnost utakmice, pa se ušlo u produžetak.

Tada je kvalitet Radničkog 1950 došao do izražaja, proradili su najiskusniji Lalović, Todorović i Vučić i Radnički 1950 je došao do blistave pobede na vrućem gostovanju u Novom Pazaru gde će malo koja ekipa odneti bodove.

U sredu 25.11.2015. Radnički 1950 dočekuje ekipu Mladosti iz Smederevske Palanke u kup utakmici pa u nedelju 29.11. u nedelju dočekuju ekipu Prve Petoletke iz Trstenika.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu