KG: Besplatan ulaz na mečeve VK Radnički - iKragujevac


Sport

Vaterpolisti Radničkog odigraće ovog vikenda utakmice trećeg i četvrtog kola Triglav lige u vaterpolu na zatvorenom bazenu sportskog centra "Park".

Radnički, koji je dosta promenio tim u odnosu na prošlu sezonu, takmičenje u Triglav ligi počeo je sa dva poraza u Beogradu, od Crvene zvezde i Partizana.

Međutim, Kragujevčane i ovog vikenda u prvom nastupu pred svojim navijačima očekuje težak zadatak.

U goste dolaze dve veoma kvalitetne ekipe koje su favoriti za osvajanje regionalne lige, Jadran iz Herceg Novog i dubrovački Jug.

"Mislim da je Jadran sa Nikolom Janović dobio na kvalitetu, ali ako pružimo dobru igru mislim da imamo šanse za pobedu. Što se tiče Juga Dubrovčani su još jači nego prošle godine i veliki su favoriti", kaže vaterpolista Radničkog Nebojša Toholj.

U Radničkom ulogu favorita prepuštaju protivnicima, ali će pokušati da borbenom igrom ostvare dobar rezultat.

Vaterpolo klub Radnički odlučio je da svim ljubiteljima sporta omogući besplatan ulaz na obe utakmice. Utakmica sa Jadranom na programu je sutra od 20.30 sati, dok se duel sa Jugom igra u nedelju, od 19.15 časova, na zatvorenom bazenu sportskog centra „Park“.

"Za nas je najvažnije da smo počeli sezonu pošto smo dosta kasno počeli formiranje ekipe, ali nismo nezadovoljni timom. Prave igre očekujem tek u drugom delu sezone", rekao je direktor kluba Jugoslav Vasović.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu