Radnički spreman za Napredak - iKragujevac


Sport

Fudbaleri Radničkog gostuju kruševačkom Napretku, u subotu, 3. oktobra, sa početkom od 18 časova, u utakmici 8. kola Prve lige Srbije. Šef stručnog štaba Kragujevčana Radovan Radaković nada se prvoj pobedi u gostima.

‘Možda Napredak jeste favorit, s’ obzirom da se nalazi na trećem mestu na tabeli, a Radnički 1923 na poslednjem, ali mi smo se pomerili sa mrtve tačke – i bodovno i igrački. Počeli smo da pravimo igru, da to na nešto liči i smatram da su nam protiv Proletera izmakla dva boda i ta prva pobeda. 

Uvek ćemo ići na pozitivan rezultat – i za publiku, i za sebe. Bitno je da igrači, ceo stručni štab i ja damo maksimum, pa kao što se kaže – sreća prati hrabre. Mislim da nas očekuje dobra i kvalitetna utakmica, a da će kao proizvod toga, nadam se, izaći pozitivan rezultat’ – jasan je Radaković.

Mladi napadač, Jovan Lukić, koji se na utakmici sedmog kola upisao u listu strelaca, optimista je pred duel sa Napretkom i ističe da je atmosfera u ekipi odlična.

‘Očekuje nas teška utakmica u subotu. Atmosfera u ekipi je odlična. Intenzivno treniramo i spremamo se za predstojeći meč. Ispustili smo dva boda protiv ekipe Proletera, ali se nadam da ćemo na susretu protiv Napretka to nadoknaditi, osvojiti prva tri i u Kragujevac se vratiti sa prvom pobedom’ - izajavo je Lukić.

izvor: fkradnicki.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu