Danas u Šumaricama planinski skejtbord - iKragujevac


Sport

 

Na brani jezera u Šumaricama danas će od 17 do 20 časova Kragujevčani imati priliku da pogledaju revijalne vožnje najboljih američkih i naših mauntin-bordera.

Svi zainteresovani će imati priliku da se upoznaju sa našim trofejnim skejterima, koji su osvojili zavidan broj medalja na evropskim i svetskim prvenstvima, kao i na otvorenim prvenstvima Mađarske, Rumunije, Bugarske, Nemačke i Slovenije.

Svakako najatraktivnije će biti akrobatske vožnje četiri najbolja mauntin-bord vozača iz Amerike, koji sa našom ekipom putuju po Srbiji.

Cilj ove promocije je da što više ljudi vidi šta sve može da se uradi sa ovim daskama, da ih isproba, nauči neke osnove kretanja na bordu.

Gradska turistička organizacija "Kragujevac" učestvuje u akciji "Bordom po Srbiji", koju u saradnji sa ambasadom SAD-a, organizuje Klub planinskog skejtborda ''ATB" iz Novog Sada.

Akcija "Bordom po Srbiji" realizuje se od 25. avgusta do 1. septembra u Beogradu, Golupcu, Lepenskom Viru, Kladovu, Zaječaru, Nišu, Jagodini, Užicu, Zlatiboru, Bajinoj Bašti, Valjevu, Knjaževcu i Pirotu, gde će gostovati i “borderi” iz Bugarske.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu