Dejana Kulić nova Tigrica - iKragujevac


Sport

Uprava Radničkog, osvajača duple krune, angažovala je talentovanu Dejanu Kulić (19), juniorsku reprezentativku Republike Srpske i najboljeg strelca kupa BIH prosle sezone.

Dejana igra na mestu srednjeg beka i dosla je iz ŽRK Rogatice, ekipe koja je predvođenja njom ove godine izborila učesće u super ligi Bosne i Hercegovine.

- Jako sam srećna što ću biti dio šampionskog tima. Zadovoljstvo mi je što ću raditi sa trenerom Aleksandrom Radosavljevićem i nadam se da ću uz njega napredovati iI svojim igrama doprineti ostvarenju ciljeva koje je klub zacrtao. Gorim od želje da što pre istrčim na parket hale "Jezero" i predstavim se kragujevačkoj publici u što boljem svetlu - izjavila je najnovija u redovima Tigrica, Dejana Kulić.

- Za Dejanu smo čuli jos prošle sezone, pratili njene igre i doveli je na probu. Te prve testove je prošla izvanredno, angažovali smo je i sad je deo šampionskog tima. Uklapa se u našu koncepciju podmlađenog tima, jako je talentovana i smatram da uz dobar rad na treninzima i saradnju sa saigračicama može da iskaže sve potencijale koje poseduje - poručuje šef struke Aleksandar Radosavljević.



izvor/foto: ŽRK Radnički Media Team

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu