Rađen poručio juniorima VK Radnički: "Svaki čovek može da pogreši ali je bitno da se greške više ne ponove" - iKragujevac


Sport

Proslavljeni srpski reprezentativac, Nikola Rađen, koji je nedavno suspendovan, jer je pao na doping testu, bio je gost međunarodnog Memorijalnog turnira „Nenad Manojlović“ u Kragujevcu, iz poštovanja prema ovom velikom treneru, vaterpolisti i sportskom radniku.

Rađen je iskoristio ovu priliku da obraduje dečake domaćeg Radničkog, ušavši posle meča u njihovu svlačionicu, gde im je pričao o greškama koje je napravio i posavetovao ih da uče na njegovom primeru.

"Ja sam lep primer kako treba i kako ne treba. Zbog vaterpola sam postigao mnogo u životu, ovaj sport me je obrazovao i oblikovao kao čoveka, da budem što bolji, da se borim kroz život i uvek stremim ka najvišim ciljevima. Svaki čovek može da pogreši, niko nije bezgrešan, ali je bitno da se greške više ne ponove. Jedan trenutak nepažnje i glupost, kao što se meni desilo, mogu da upropaste celu karijeru" rekao je Rađen.

Evropski i svetski šampion i osvajač brojnih medalja kako na reprezentativnoj, tako i klupskoj sceni, istakao je da je došao da ohrabri dečake.

"Mladi ste, tu ste zajedno, delite dobro i zlo i to su neke prave vrednosti. Kako budete stasavali druženje će vam biti još bolje i lepše, pobede će biti slađe i treninzi zanijmljiviji. Samo treba da uživate, verujete jedni u druge i da imate cilj u životu" zaključio je Rađen.

Turnir „Nenad Manojlović“ održava se u kragujevačkom „Parku“, od 30. jula do 2. avgusta, a pored domaćeg Radničkog učetsvuju mađarski Ferencvaroš, italijanska Roma, turski Galatasaraj, subotička Spartak Prozivka i valjevski Valis.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu