Radnički sa puno optimizma dočekuje Čukarički - iKragujevac


Sport

Fudbaleri Radničkog 1923 dočekuju ekipu Čukaričkog u subotu, 25. april, sa početkom od 16 časova na stadionu ''Čika Dača''. Saradnika Neška Milovanovića, Predrag Stojanović izjavio je da očekuje vrlo zanimljiv meč i naglasio  da za Kragujevčane ima još nade.

-Utakmice između Radničkog 1923 i Čukaričkog oduvek su bile zanimljive – bilo da se igra na Čika Dači ili na Banovom Brdu, nikada se ne zna ko će pobediti. U ovom trenutku mi i Čukarički imamo dva različita cilja – oni se bore za ulazak u Evropu, a mi za ostanak u Super ligi. Bez obzira na to, zanimljivo je da mi najbolje utakmice igramo protiv protivnika koji se bore za sam vrh. Podsećam da smo najbolje igre pružili ovde protiv Vojvodine, bez obzira na rezultat, protiv Crvene Zvezde i ono što je najsvežije – protiv Partizana, istakao je Stojanović.

- Pojedini mediji, statističari, analitičari bave se time da li je Radnički ispao iz Super lige. Ne zaboravite da je do kraja ostalo još 6 kola puta tri boda. Onog trenutka kada se završi prvenstvo, priznaćemo da li smo ispunili naš cilj ili ne. Sve dok posotji nada trudićemo se da svaku utakmicu dobijemo, igrali kod kuće ili na strani, zaključio je Stojanović.

Mladi ofanzivni igrač, Jovan Lukić, izdanak Omladinske škole Radničkog 1923 smatra da njegova ekipa, nošena dobrom atmosferom iz svlačionice, može do pobede.

- Atmosfera u ekipi je odlična, obzirom na to u kakvoj se situaciji klub nalazi. Odradili smo odlične treninge i spremni smo. Ekipa Čukaričkog je odlično organizovana, ali ja verujem u svoju ekipu i to da ćemo u subotu pružiti odličnu partiju i doći do pobede– rekao je Lukić.

izvor: fkradnicki.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu