Milovanović: "Tri boda ostaju u Kragujevcu" - iKragujevac


Sport

Trener kragujevačkog Radničkog 1923, Neško Milovanović, veruje da njegova ekipa može do bodova u meču protiv superligaša iz Pećinaca.

Nakon dobre ali nezasluženo izgubljene partije u Humskoj, fudbaleri Radničkog 1923 u četvrtak igraju jednu od najznačajnijih utakmica u sezoni. Do kraja prvenstva ostalo je još devet kola a Kragujevčani u okviru 22. kola na "Čika Dači" dočekuju jednog od konkurenata u borbi za opstanak.

"Kalkulacija ne postoji. Idemo na pobedu. Dokazali smo celoj Srbiji da ovo više nije ekipa koja je primala od tri do pet golova. Izašli smo otresito u Beogradu, pokazali da znamo da igramo i da pored svih nevolja, možemo da se nosimo sa svim ekipama u Superligi. Bod nikome pokloniti nećemo. Po mom mišljenju, kvalitetnija smo ekipa od Donjeg Srema, iako oni imaju više bodova. Ulazimo u utakmicu kao protiv Partizana. Sigurno će biti teško jer nismo stigli da se odmorimo, ali moji momci uvek daju svoj maksmum i u ovu utakmicu će ući da pokažu da Kragujevac zaslužuje superligaša. Mislim da će tri boda ostati na 'Čika Dači'", rekao je Neško Milovanović, trener Radničkog 1923.

Utakmica između Radničkog 1923 i Donjeg Srema zakazana je za četvrtak, 9. april, sa početkom od 14 časova, a Neško Milovanović je pozvao Kragujevčane da dođu na "Čika Daču" i pomognu svom klubu u borbi za opstanak.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu