Tigrice punim gasom na Zvezdu - iKragujevac


Sport

Rukometašice Radničkog dočekuju Crvenu zvezdu, u subotu, 28. marta, u 19 časova u hali ''Jezero'', u utakmici sedamnaestog kola SRLS za žene.

Trener Tigrica Aleksandar Radosavljević optimista je pred meč sa Zvezdom.

- Spremamo se za utakmicu protiv Crvene zvezde kao i svaku drugu. Par igračica je izašlo iz povreda i bolesti, tako da smo radili na njihovoj fizičkoj spremi. Ovu utakmicu ćemo iskoristiti da uigramo par novih taktičkih varijanti i unapredimo igru. Želimo da saopštimo i jednu lepu vest. Naime, naša igračica Katarina Stepanović je u drugom stanju i neće nam biti na raspolaganju do kraja sezone. Ujedno bih pozvao sve ljubitelje rukometa i sporta uopšte da dođu od 13 časova u halu "Jezero" i proprate završni turnir mlađih kategorija gde učestvuju i devojčice iz naše omladinske škole, izjavio je trener Radosavljević.

Srednji bek Marijana Tanić poziva navijače da se okupe u što večem broju.

- Naporno smo radile kao i za svaki drugi meč i spremno i orno dočekujemo ekipu Crvene zvezde. Radile smo na nekim novim taktićkim varijantama i ove utakmice čemo iskoristiti da se što bolje pripremimo za nastavak prvenstva i za ono što nas očekuje u Kupu. Iskoristila bih priliku da pozovem naše navijače da nas bodre kao i do sada i da ćemo sve utakmice do kraja igrati za Juliana, poručila je Marijana Tanić.

Utakmica će pored takmičarskog značaja imati I humanitarni karakter. Na ulazu u halu Jezero biće postavljena kutija u kojoj će se prikupljati novac namenjen operaciji oka mladog košarkaša Juliana Bogdanovića.

izvor/foto: ŽRK Radnički Media Team

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu