Vaterpolo spektakl u Kragujevcu: Radnički dočekuje Jug - iKragujevac


Sport

Vaterpolisti Radničkog dočekuju dubrovački Jug, u subotu od 19.15 sati, u SC „Park“, u derbiju poslednjeg kola regionalne Triglav lige.

Oba tima osigurala su učešće na „fajnal-foru“, samo je pitanje sa koje pozicije će na njega otići. Dubrovčani će najverovatnije zauzeti drugo mesto, ali u slučaju pobede u Kragujevcu i kiksa Primorja na svom bazenu protiv Mornara, za šta postoje male šanse, mogu i do prvog, koje donosi domaćinstvo završnog turnira.

Sa druge strane, Šumadincima je bod po meri, jer bi tako osigurali treće mesto i izbegli Primorje u polufinalu, a na ovoj poziciji ostaće i u slučaju poraza, pod uslovom da Jadran iz Herceg Novog ne trijumfuje protiv Partizana na „Banjici“.

Trener vaterpolista Radničkog Uroš Stevanović rekao je da je njegova ekipa ispunila cilj plasmanom na fajnal-for regionalne Triglav lige, ali da se ambicije kluba tu ne završavaju.

- Ova utakmica je još jedna u nizu izuzetno lepih za nas i vaterpolo u Kragujevcu. Svi znamo ko je Jug u evropskom i svetskom vaterpolu. Mislim da ćemo i mi i oni malo skrivati karte, jer nas najverovatnije očekuje polufinalni duel na „fajnal-foru“ Triglav lige. Ispunili smo cilj plasmanom na završni turnir, ali je sigurno da se naše ambicije tu ne završavaju – otkrio je Uroš Stevanović, trener Radničkog.

Ulaznice za ovu utakmicu puštene su u prodaju, po simboličnoj ceni od 100 dinara i mogu se kupiti na info pultu zatvorenog bazena SC „Park“.

izvor/foto: vkradnicki.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu