Ekonomac namučio prvaka Kazahstana - iKragujevac


Sport

Fudbaleri Ekonomca poraženi su od Kairata, prvaka Kazahstana, rezultatom 6:3 u trećem meču turnira Elitne runde futsal Lige šampiona.

Domaćini su poveli preko Lea u četvrtom minutu, da bi samo minut kasnije duplirali prednost. Ekonomac uspeva preko Danijela da smanji na 2:1 u istom minutu. Moraes u 11. minuti ponovo postiže gol za domaće pa je rezultat 3:1. Perchin u 15. minutu koristi kazneni udarac sa 10 metara i postavlja konačan rezultat prvog poluvremena 4:1.  

U drugom delu utakmice Ekonomac igra slobodnije I uspeva ovaj deo utakmice da odigra nerešeno. Divanel u 22 minutu svojim golom pravi najveću razliku 5:1. Daniel svojim drugim golom u 23. minutu smanjuje na 5:2 a Nikola Matijević dva minuta kasnije ponovo matira golmana Kairata, pa smanjuje na 5:3. Šesti gol za Kairat postiže odlični Leo u 38 minutu i to je ujedno poslednji pogodak na ovom turniru. 

Činjenica je da se Ekonomac najbolje suprostavio domaćoj ekipi na ovom turniru. "Studenti" se vraćaju u Srbiju 24. novembra, a u Kragujevcu se očekuju oko 22 časa.

izvor/foto: ekonomac.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu