Boba Kovač svim srcem uz Tigrice - iKragujevac


Sport

Proslavljeni odbojkaš Slobodan-Boba Kovač čestitao je rukometašicama Radničkog na dosadašnjim uspesima i poželeo sreću u ostvarenju ovosezonskih ciljeva. 

Slobodan-Boba Kovač , sada selektor reprezentacije Irana , ovih dana se, posle 15-mesečnog izuzetno uspešnog rada u ovoj zemlji, vratio u Kragujevac. Posebno ga je obradovala činjenica da je u Kragujevac ponovo stigla titula državnog prvaka u kolektivnom sportu.

- Imao sam vrlo malo slobodnog vremena u Iranu, ali sam koristio svaki momenat da se informišem o zbivanjima u srpskom sportu, a posebno u mom Kragujevcu. Bio sam oduševljen kada ste pobedom nad Jagodinom overile titulu prvaka, jer sam i ja igrač kolektivnog sporta i znam koliko požrtvovano treba raditi i trenirati da bi se došlo do ostvarenja sna koje ste zacrtale. Koristim priliku da Vam čestitam na svemu do sada, da Vam poželim puno uspeha prvenstveno u nedelju u revanšu sa Rumunkama, a onda i da osvojite zacrtanu duplu krunu. Dolazim u nedelju da Vas bodrim, budite jake i čvrste, verujte u sebe i uspeh će doći - poručio je Boba Kovač popularnim Tigricama.

U znak zahvalnosti što ih je proslavljeni sportista posetio, Olivera Tošović, zamenik kapitena je u ime devojaka poklonila klupski šal Kovaču.

izvor/foto: zrkradnicki.org

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu