Čapljić: Idemo u Niš da pobedimo - iKragujevac


Sport

Trener Radničkog Vlado Čapljić izjavio je da njegovu ekipu očekuje veoma teško gostovanje, ali da protiv niškog Radničkog moraju da daju sve od sebe i osvoje tri boda.

 

Čapljić je najpre podsetio u koliko se teškoj situaciji ekipa Radničkog nalazi.

’Da je dobro, nije. Videvši tabelu i naš bodovni saldo nismo u situaciji da biramo utakmice i protivnike. Utakmica sa Čukaričkim je iza nas i mnogo mi je krivo što nismo uradili nešto više, ali ćemo sigurno iz te utakmice izvući pouke, dovesti sebe u stanje da greške koje smo pravili počnemo da zaboravljamo i da ih što manje pravimo. Nemamo izbora. To sam rekao i igračima. Idemo u Niš da pobedimo i sve ćemo preduzeti da odigramo najbolju utakmicu u ovom delu sezone, da se radujemo posle utakmice i da to bude početak pozitivnih rezultata Radničkog 1923.’ – jasan je Čapljić.

Vlado Čapljić naznačio je da je svaki element Radničkog 1923 bitan u kreiranju dobre igre i pozitivnog rezultata. Pred duel u Nišu, Čapljić će imati manje kadrovske probleme, ali on iz svega želi da izvuče najbolje.

’Svi igramo – od mene, preko igrača, do ekonoma. Jer samo ako svi imamo želju, ako smo na pozitivnom nivou Radničkom će biti bolje. Nadam se da će nam i biti bolje i da sve više ličiti na tim, jer tim pravi igrače, a ne igrač tim. Što se tiče sastava ekipe, Vuk Sotirović neće moći da nastupi zbog parnih kartona. Krneta ima problem sa primicačem, a i Terzić je povređen. Videćemo ko će na kraju istrčati na teren. Nadam se da ćemo izvući još više energije iz svega ovoga i da ćemo odigrati dobru utakmicu.’ – optimista je trener Radničkog 1923 pred duel u Nišu.

Utakmica između Radničkog 1923 i niškog Radničkog igra se u subotu  25. oktobra sa početkom u 17 časova.

izvor/foto: fkradnicki.com

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu