''Tigrice'' kreću u u borbu za Ligu šampiona - iKragujevac


Sport

Večeras u Kragujevcu počinje završni kvalifikacioni turnir za plasman u Ligu šampiona. Rukometašice Radničkog sastaju se sa danskim Mitjilandom.

Ženski rukometni klub Radnički danas i sutra biće domaćin završnog kvalifikacionog turnira čiji će pobednik obezbediti plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Danas su na programu polufinalni mečevi između Podravke i Bijasena, odnosno Radničkog i Mitjilanda, a evo šta od duela sa danskom ekipom očekuje trener "Tigrica" Aleksandar Radosavljević.

"Imamo najtežeg protivnika, tim koji je dugi niz godina u Evropi i apsolutni su favoriti. Ipak ćemo dati svoj maksimum, jedna utakmica je jedna šansa i sve je moguće" rekao je Radosavljević.

Rukometašica Radničkog i reprezentativka Srbije Jelena Nišavić takođe se nada iznenađenju.

 "Turnir je od izuzetnog značaja za nas. U utakmici "akcenat" bacamo na našu odbranu, na sprečavanje kontranapada i napada" istakla je Nišavićeva.

Sve utakmice igraju se u hali "Jezero". U subotu su na programu polufinala od 17 časova odnosno 19 časova i 30 minuta a finale se igra u nedelju. Osvajač turnira plasiraće se u grupnu fazu LŠ, drugoplasirana i trećeplasirana ekipa u treće kolo Kupa Kupoca, a četvrtoplasirana u 2. kolo Kupa Kupova.

izvor/foto: zrkradnicki.org

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu