Ekonomac startovao - iKragujevac


Sport

Fudbaleri Ekonomca počeli su sa pripremama kako bi se što bolje spremili za predstojeću sezonu. Prvaka Srbije u malom fudbalu očekuju i utakmice u Ligi šampiona.

Na početku priprema u dvorani "Jezero" pojavio  se dvadesetjedan igrač. Pored starosedelaca tu su i novi igrači koji će pokušati da izbore mesto u najelitnijem klubu malog fudbala u Srbiji.

Pre početka treninga igrače je pozdravio predsednik kluba Profesor Veroljub Dugalić i ukratko ih upoznao sa obavezama u sledećoj takmičarskoj sezoni. Novajlijama je poželeo dobrodošlicu, dok je ostale podsetio da dostojanstveno i sa ponosom brane boje i ugled Ekonomca.

Trener ekipe Vladan Cvetanović je ukratko izložio plan rada i aktivnosti u narednih mesec dana. Obećao je rad koji će biti u skladu sa veličinom kluba i obavezama. Sedam dana rad će se obavljati u hali "Jezero" i okolnim terenima, a onda se odlazi na Zlatibor gde će se desetak dana raditi na sticanju snage. Zajedno sa trenerom Ekonomca B, Ivanom Marinkovićem, imaće zadatak da ekipu dovede na nivo koji je potreban za nastup u Ligi šampiona.

izvor/foto: ekonomac.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu