Radnički dobio novog-starog kondicionog trenera - iKragujevac


Sport

Novi kondicioni trener Radničkog 1923 je Radivoje Radaković.


Radivoje Radaković je rođen 1973. godine, u Kragujevcu i trenutno je zaposlen u Istraživačko – razvojnom centru za biomedicinski inžinjering Univerziteta u Kragujevcu. U svojoj karijeri bio je deo Radničkog u sezoni 2009/2010, a takođe i Crvene Zvezde, OFK Beograda. Poslednji klub u kojem je radio je Aris Solun (Grčka).

Radaković je istakao da mu je drago što je u svom gradu, na mestu svog uspeha i da će pružiti svojj doprinos da ekipa bude spremna ekipa, koje se druge boje.

‘Vraćam se na mesto uspeha, jer smatram da je ovo mesto mog uspeha i kada sam u svom gradu, motiva ima dovoljno, a dobio sam jedan dodatan u ogromnoj podršci i poverenju trenerskog asa Dragoljuba Bekvalca. Svima sam zahvalan i nadam se da ću dokazati i pokazati da to nije bila bezvredna investicija. Moj cilj je da dam što veći doprinos da ‘Čika Dača’ ponovo bude neosovjiva tvrđava. Spremne ekipe mogu biti ekipe kojih se bojite, u domenu fer-pleja. Želim da Kragujevac povrati status najfudbalskijeg grada. Sve ostalo, nadam se da ću kazati na terenu.’ – izjavio je Radaković.

izvor/foto: fkradnicki.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu