Muta: Radnički se gasi - iKragujevac


Sport

Trener Radničkog Miroslav Muta Nikolić izjavio je da se Kragujevčani nalaze u bezizlaznoj situaciji i da postoji mogućnost da se klub ugasi.

"Ja sam i dalje trener Radničkog. Čekam, borim se. Ne možemo da platimo specijalnu pozivnicu za ABA ligu. Šteta. Zbog navijača, zbog sredine koja je volela košarku i pratila nas. Ne možemo na ovaj način da izdržimo, davajući svoje privatne pare. To ne ide. Sve smo uradili da bismo održali klub, ali ovako više ne može. Ni mi više nemamo para", kaže Nikolić.

 

Svi košarkaši Radničkog su slobodni igrači pošto klub nije uspeo da prema njima izmiri dugovanja, pa se očekuje da bude još slučajeva poput onog s Kalinićem, koji je završio u Crvenoj zvezdi kao slobodan igrač.

"Hteli bi svi oni da ostanu, ali kada klub ne postoji, nemaju od čega da žive... Dok smo igrali Superligu igrače su isterali iz stanova. Da ne iznosim sada sav prljav veš... Ali momci su pokazali karakter i želju. Iako nisu plaćeni, borili su se do kraja. To tinja odavno. Pričalo se svašta. Nismo ni zaslužili da igramo Evropu i ABA ligu", poručio je je iskusni strateg.

izvor: zurnal.rs    foto: beta

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu