Ekonomac nastavlja da deli lekcije u malom fudbalu - iKragujevac


Sport

Fudbaleri Ekonomca savladali su ekipu Kopernikusa rezultatom 6 :1 u utakmici 18. kola Prve futsal llige Srbije.

Utakmica koja nije imala značaja na poredak na tabeli ipak je bila puna dinamike i tempa, pa je oko 300 posetilaca imalo priliku da uživa u igri obe ekipe. Na ovoj utakmici Ekonomac je nastupio u podmlađenom sastavu. U igru nisu ulazili reprezentativci Aksentijević, Kocić, Surudžić, Rajčević, Janjić kao i Bojović i De Souza.  Priliku da nastupe u Nišu iskoristili su mlađi igrači i zapaženom igrom visoko porazili iskusnu ekipu Kopernikusa.

Dušan Nikolić u sedmom minutu biva egzekutor dobro osmišljene akcije pa lopta završava u mreži domaćih. Nije se čekalo mnogo na drugi gol. Samo dva minuta kasnije Stefan Rakić pogađa i povećava vođstvo gostiju na 2:0. Već u 10. minutu jedan od najmlađih na parketu, Ninoslav Aleksić, pokazuje svoj veliki talenat za ovu igru pa je pogodak neminovan. Da se sa četiri gola razlike u korist Ekonomca ode na odmor pobrinuo se odlični Miloš Stojković svojim golom u 20. minutu prvog poluvremena.

Ninoslav Aleksić svojim drugim golom u 24. minutu uvećava vođstvo gostiju, a osam minuta kasnije Miljković postiže počasni pogodak za domaće. U istom minutu Stefan Rakić postavlja konačan rezultat utakmice. Treba napomenuti da su igrači Kopernikusa dva puta imali priliku da kaznenim udarcima sa 10 metara postignu još koji gol, ali večeras izvrsni Nemanja Momčilović nije im dozvolio da se raduju.

izvor/foto: ekonomac.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu