Novo rukovodstvo u PZNG: Privredna aktivnost Kragujevca mora značajno da poraste - iKragujevac


Politika

"U narednom periodu Pokret za naš grad neće biti samo kritizer lokalne vlasti, već će svojim konstruktivnim predlozima pokušati da ubedi lokalnu vlast da čuje opoziciju i da uvaži sve ono što je dobro za Kragujevac i građane", rečeno je na konferenciji za medije ove političke organizacije. Inače, Pokret za naš grad je krajem prošle godine održao drugu redovnu Skuštinu na kojoj je izabao novo rukovodstvo.

"Kragujevac mora da se vrati na stari put slave, a to je jedino moguće ukoliko privredna aktivnost značajno poraste. Godine za nama se ne mogu vratiti, ali se uz kvalitetan rad mogu nadoknaditi, kako bi Kagujevac opet postao interesantan za strane investitore", rekao je tom prilikom Dalibor Jekić, predsednik Upravnog odbora PZNG.

Inače, Pokret za naš grad je krajem prošle godine održao drugu redovnu Skuštinu na kojoj je izabao novo rukovodstvo. Izabran je novi Upravni odbor koga čine pojedinici koji su ostvareni kako u privatnom tako i u profesionalnom životu i koji imaju želju da svoje iskustvo prenesu na rad Pokreta. Za predsednika Upravnog odbora Pokreta za naš grad izabran je Dalibor Jekić.

"Pokret za naš grad kao jedina autentična politička organizacija iz Kragujevca nastla pre četri godine i dalje stoji na onim principima na kojima je i osnovana i koji će temeljiti rad i u narednim godinama. Kao opozicija u Kragujevcu danas ne može da utiče na donošenje odluka, ali sa preko 60 podnetih amandmana na bitne odluke za Kragujevčane, PZNG je pokušao da utiče na kvalitet tih odluka", naglasio je Jekić.

Govoreći o radu Pokreta Jekić je istakao da će se u narednom periodu akcenat posebno staviti na mlade i seniore, pa je na poslednjoj sednici Upavnog odbora formiran i Forum seniora.  

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu