SDS osuđuje napad na imovinu odbornika Nikole Nešić - iKragujevac


Politika

Socijaldemokratska stranka najoštrije osuđuje napad na imovinu Nikole Nešića, predsednika Nove snage i odbornika u Skupštini grada Kragujevca.

“S obzirom da je napad usledio nakon poziva Nešića na grupisanje političkih partija, dodajući pri tom i da je od samog ulaska u kragujevački parlament Nešić bio dosledan u svom opoziciono političkom delovanju, izražavamo zabrinutost da ovaj nemili događaj može imati političku konotaciju”, navedeno je u saopštenju SDS.

U uslovima straha i nestabilnosti u kojima građani Srbije žive poslednih pet godina, boriti se kroz političko angažovanje protiv režima Srpske napredne stranke se može svrstati u kategoriju ekstremnih sportova, navode u SDS.

Iz te stranke pozivaju nadležne da se odupru ucenama i političkim pritiscima i da svoj posao rade časno i savesno za dobrobit svih građana Srbije, kao i da počinioce u najskorijem roku privedu pravdi.

“Danas građani sa pravom nemaju poverenja u institucije iz čega je i proistekao strah i zabrinutost. Politika je častan posao kada ga obavljaju časni i pošteni ljudi, te bez obzira na različite političke stavove, nedopustivo je zbog toga iscrtavati mete i ugrožavati ličnu bezbednost političkih oponenata”, navode u SDS.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu