ALEKSANDAR VUČIĆ U KRAGUJEVCU: Da ih pobedimo sve zajedno u nedelju za budućnost Srbije! (FOTO) - iKragujevac


Politika

Hvala vam što ste imali hrabrosti da izdržite prljavu kampanju i što ste prepoznali prave vrednosti - marljivost, rad i poštenje, poručio je Aleksandar Vučić danas u Kragujevcu.

Ističući da "izbori nisu šala, da se niko ne naljuti...", već izbor budućnosti, on je na početku svog obraćanja u kragujevačkoj hali Jezero zahvalio hiljadama ljudi koji su ostali ispred hale, a zatim je pozdravljen ovacijama i povicima "pobeda, pobeda", posebno pozdravio predstavnike Jedinstvene Rusije i bajkere - Srpske noćne vukove. 

Konačno, zahvalio je svim prisutnima, ali i građanima, svima koji ga podržavaju sto su, kako je rekao, imali hrabrosti da izdrže prljavu kampanju kojoj je on izložen već sest meseci.
On je pozvao okupljene da 2. aprila izađu na izbore i glasaju odgovorno.

– Ova kampanja je bila mnogo teška, svakog dana su po mojoj glavi sipali tonu đubreta. I to sam uspeo da iznesem na svojim leđima, ne samo zato što sam znao da to što oni govore nije istina, već zato što sam imao vas! I njih je desetorica junaka, i jedino što čujete je ‘samo da bude drugog kruga’… A ja vam kažem da su blizu, ali da možemo da ih pobedimo u nedelju, i zato je važno da izađemo u nedelju i da ih pobedimo – konstatovao je Vučić.

U prepunoj sportskoj hali “Jezero” okupilo se više hiljada građana, simpatizera i članova SNS. Miting je počeo himnom “Bože pravde”, a prisutni nose stranačke zastave i obeležja. 

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu