Rečnik jednog demokrate: „Go*no debeovsko“ ! - iKragujevac


Politika

Odavno izjava jednog političara nije tako isprovocirala predsednika Gradskog odbora DS Dušana Obradovića, da bi svog kolegu iz poslaničkih klupa javno uvredio rekavši za njega da je „govno debeovsko“.

Ne zna se tačno šta je zasmetalo Dušanu Obradoviću u izjavi Nenada Čanka : „Prva vlada koja pokazuje da je Vojvodina deo Srbije“. Da li gospodin Obradović misli drugačije ili mu možda smeta što je bivši koalicioni partner DS Nenad Čanak svojom izjavom na izvestan način odao priznanje premijeru za odluku koju je doneo a to je da se Centar EPS preseli u Novi Sad i jača borba protiv narko-tržišta.

Gospodin Obradović nije objasnio svoj stav pa nas je sve ostavio u nedoumici da li mu smeta jača borba protiv narko – tržišta, preseljenje Centra EPS u Novi Sad ili možda to što nekadašnji koalicioni partner DS i ljuti protivnik SNS Nenad Čanak podržava rad premijera Aleksandra Vučića.

Bilo kako bilo, ostaje gorak utisak da jedan mlad i perspektivan političar, kakav je svakako gospodin Obradović, dozvoli sebi da zaboravi na sve lepe manire i kulturu izražavanja koja ga je krasila i za svog kolegu iz parlamenta napiše „govno debeovsko“.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu