SNS i SPS iz Batočine raskinuli protokol sa ZZŠ - iKragujevac


Politika

Opštinski odbori Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije iz Batočine, izdali su saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti.

Opštinski odbori Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije obaveštavaju građane opštine Batočina da raskidaju Protokol o saradnji koji je potpisan sa Zajedno za Šumadiju, dana 21.02.2013. godine.

Razlozi za ovakvu odluku nalaze se u činjenici da stranka u osnivanju Zajedno za Šumadiju već duži vremenski period ne poštuje potpisan protokol, u smislu da ne deluje više kao opoziciona stranka, već otvoreno podržava sve odluke lokalne vlasti Demokratske stranke, a zauzvrat ih je lokalna vlast nagradila jednim direktorskimmestom i sa više mesta u organima upravljanja preduzeća koje imenuje lokalna samouprava.

Podsetićemo da su ove tri stranke u kampanji za lokalne izbore 2012. godine pridobile birače upravo oštrom retorikom prema lokalnoj vlasti. Zarad mrvice vlasti ili bar privida iste, grubo su pogazili volju svih onih koji su glasanjem za tu listu nedvosmisleno glasali protiv DS i Radiše Miloševića.

SNS i SPS će i u narednom periodu ostati uz građane koji su nam dali poverenje na izborima, nastaviti borbu protiv lokalne vlasti DS, koja je za 11 godina potpuno unazadila opštinu Batočina, sa zajedničkim pozivom svim dobronamernim strankama, udruženjima i pojedincima koji uviđaju kuda ova vlast vodi opštinu Batočina, i koji neće izneveriti građane zarad svojih sitnosopstveničkih interesa, da se pridruže u toj borbi, koja će uskoro biti okončana.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu