SNS Kragujevac: Stevanović shvatio da nema većinu - iKragujevac


Politika

Goran Kovačević, poverenik Srpske napredne stranke u Kragujevcu rekao je, u izjavi Tanjugu, da je sasvim logično što je povučena inicijativa ZZŠ o održavanju sednice Skupštine grada.

"Podnošenjem inicijative želeli su samo da za još neki dan produže agoniju grada, kao i da još neki dan koriste privilegije koje su imali poslednjih deset godina", rekao je Kovačević.

Srpska napredna stranka Kragujevca ocenila je da je politička organizacija Zajedno za Šumadiju, čiji je lider gradonačelnik Veroljub Stevanović, konačno shvatila da nema većinu u gradskoj skupštini.

Pre sedam dana odborničke grupe ZZŠ i LDP-a su podenele inicijativu za održavanje sednice Skupštine grada na kojoj bi se odbornici izjašnjavali o poverenju gradonačelniku, da bi danas, po rečima predsednika skupštine grada Saše Milenića, predlagači inicijative su obrazložili da je ona suvišna i da su imali ideju da profunkcioniše gradski parlament.

Kragujevačka Skupština ima 87 odbornika, a inicijativu za sazivanje sednice parlamenta i smenu vlasti potpisala je većina od 44 odbornika iz SNS , SPS, DS S, SPO, JS-PUPS, Pokret za naš grad Nebojša Zdravković.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu