Radomir Nikolić: SNS mora da preuzme odgovornost u Lučanima - iKragujevac


Politika

Predsednik Izvršnog odbora SNS Radomir Nikolić istakao je da SNS mora da preuzme odgovornost za vršenje lokalne vlasti u Lučanima.

Na zajedničkom sastanku povereništva opštinskog i mesnih odbora sa odbornicima lučanskih naprednjaka Nikolić je dao punu podršku naporima da se to učini nakon vanrednih lokalnih izbora uz formiranje široke koalicije i istakao da njih treba održati u što kraćem roku uz vrlo kratku kampanju.

“U lučanskoj organizaciji SNS u septembru biće održani i unutarstranački izbori, a za kadidate za odbornike treba birati najuglednije domaćine, radne i poštene građane koji uživaju ugled u narodu iako nisu članovi SNS ukoliko dodje do vanrednih lokalnih izbora“, istakao je Nikolić.

Prema njegovim rečima, rukovodstvo stranke će samo vršiti nadzor i kontrolu rada i ponašanja biranih, imenovanih i postavljenih lica od strane SNS, a o svim političkim odlukama na lokalnom nivou, uključujući i kadrovsku politiku, ubuduće potpunu odgovornost snosiće gradski i opštinski odbori.

“Odluka Glavnog odbora da niko u SNS ne može imati više od jedne plaćene funkcije biće sprovedena bez izuzetka i svi oni koji to ne budu poštovali biće isključeni iz stranke“, navodi se u saopštenju.

Nikolić je pohvalio rukovodstvo lučanskih naprednjaka na postignutim rezultatima na proteklim parlamentarnim izborima istakavši da je SNS pobedila u svih 38 dragačevskih mesnih zajednica. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu