Radomir Nikolić: Ostavka na duplu funkciju ili isključenje iz stranke - iKragujevac


Politika

Funkcioneri SNS koji obavljaju više od jedne plaćene javne funkcije biće sankcionisani momentalnim isključenjem iz stranke i gubitkom svih ovlašćenja ukoliko se ogluše o naredbu Glavnog odbora da podnesu ostavke na višak funkcija, izjavio je predsednik Izvršnog odbora SNS Radomir Nikolić.

"Ta sankcija propisana je u odluci Glavnog odbora SNS o zabrani duplih funkcionera, izglasanoj na sednici prošle nedelje", rekao je Nikolić za "Danas" .
Odlukom je zadat rok do 15. septembra za napuštanje viška funkcija, a kontrolu će obavljati Izvršni odbor stranke. Međutim, broj naprednjaka koji obavljaju više od jedne plaćene funkcije nepoznat je i Radomiru Nikoliću, piše list.

"Radi se na tome. Kako mislite da u tako kratkom roku budu poznati svi podaci. Pa imamo 183 opštine u Srbiji, taj posao nije lako završiti i obaviti", kaže Nikolić.

Prema njegovim rečima, u odluci Glavnog odbora SNS piše da će funkcioneri koji se ogluše o naredbu da odustanu od viška funkcija u predviđenom roku momentalno izgubiti sve funkcije, ali i članstvo u stranci.

Izvor: Danas

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu