Kragujevački odbor DS u panici ! - iKragujevac


Politika

Posle objavljivanja članka na našem portalu pod nazivom: " Pajtić Obradoviću: Podrži Nikolića i letiš iz stranke ! " koji je sadržao i video klip sajta YouTube u kome Dušan Obradović poziva aktuelnog gradonačelnika Veroljuba Stevanovića da podnese ostavku , demokrate su se odlučile na autocenzuru. 

Da li po nalogu Bojana Pajtića ili zbog želje da se zaboravi prošlost, tek  DS je obrisao sve video klipove sa sajta YouTube u kojima Dušan Obradović i ostali funkcioneri DS kritikuju lokalnu vlast i gradonačelnika.

Tako na sajtu YouTube ne samo da više ne možete naći video klipove u kojima Obradović govori o teškom stanju u Javnim preduzećima, lošem vođenju grada, maltretiranju DS od skupštinske većine u lokalnom parlamentu, kupovini odbornika od strane vladajuće većine itd. već ne možete naći ni snimak u kome Veroljub Stevanović sa odborničke govornice upućuje uvrede na račun Slobodana Obradovića (oca Dušana Obradovića) i tvrdi kako je Dušan postavio svog oca Slobodana Obradovića za direktora KC u Kragujevcu.

Ovo je video klip koji je naterao DS na autocenzuru. Osim ovog, povučeni su svi klipovi na kojima funkcioneri DS-a kritikuju Veroljuba Stevanovića.

{youtube}oQnNQVoo9hU{/youtube}

Ljubav prema vlsti je očigledno toliko velika da je u stanju da obriše sve razilike, uvrede, izjave... 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu