Nedeljni horoskop od 2. do 9. marta 2018: Dani u kojima snovi postaju najlepša stvarnost - iKragujevac


Nedeljni horoskop

Ovo je nedelja za ispunjenje velikih snova i buđenje radosti, a evo šta vašem podznaku predviđa nedeljni horoskop do 9. marta 2018. godine!

Nedelju pred nama obeležiće pun Mesec u Devici, drugog marta. Takođe, čak četiri planete su u Ribama - Sunce, Merkur, Venera i Neptun. Merkur šestog marta prelazi u Ovna, a Venera mu se pridružuje već sedmog marta. Uz, još uvek, direktnog Jupitera u Škorpiji, dani pred nama biće obojeni snovima koji se zaista ispunjavaju. Setite se gde ste bili pre par meseci i shvatite gde ste sada. Mnogo je razloga za radost. Svakako, vremena za veliki odmor nema. Snovi traže naše aktivno učestvovanje u njima.

Podznak Ovan

Najveće promene možete očekivati na poslu. Takođe, neko će dobiti jednu zanimljivu poslovnu ponudu. Pripazite koliko su reči koje ćete čuti, zaista i istinite. Prvu polovinu nedelje provešćete obuzeti nekim svojim mislima, sumnjama i strahovima. Već u drugoj polovini sedmice ćete se malo više aktivirati i biće teško pratiti vaš korak tih dana.

Podznak Bik

Ljubav polako pristiže. Budite budni i spremni. Neće vas ljubav pitati želite li da osetite. Ali će se svakako lakše razliti u prijatnoj dobrodošlici. I sasvim je u redu osećati celim svojim bićem. Vi samo tako umete da volite. Bićete okruženi prijateljima. Neko će imati mnogo toga da vam saopšti. Sledi vam i kratko povlačenje u sebe. Kratak predah, nakon koga nastavljate dalje.

Podznak Blizanci

Promene u porodici su pred vama. Neke nesuglasice sada će se rešiti. A sve ono što je prećutano, sada će se izgovoriti. Nude vam se nove prilike za napredovanje. Želite ih, ali i dalje odbijate da se u potpunosti otisnete u nešto za vas novo. Neko od prijatelja želi da vam saopšti lepe vesti.

Podznak Rak

Sledi vam niz kraćih putovanja. Pred vama je i mnoštvo poziva koje ćete morati da obavite. Poruka koje ćete morati da pošaljete, ali i odgovora koje je potrebno da date. Svakako ispunjeni i zanimljivi dani. Pomalo i iscrpljujući. Malo će vam ostati vremena za odmor, ali vam to neće teško pasti. Studenti će nizati uspehe. A zaposleni će koristiti svaku potencijalnu priliku da se istaknu.

Podznak Lav

Novčana situacija se popravlja. Ovog puta ćete opreznije rukovati sa novcem i uspećete da sami sebe odgovorite od kupovine još jednog odevnog predmeta, koji vam zaista nije neophodan.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu