Nedeljni horoskop od 13. 11. do 19. 11. 2017. - iKragujevac


Nedeljni horoskop

 

Ovan

Dobro ćete osećati ove nedelje.

Uzbudljivo je ovo razdoblje. Venera je u dalje u Vašem polju strasti i donosi Vam poboljšanje odnosa sa partnerom, a slobodni mogu da se nadaju da će upoznat neku strastvenu osobu koja će im odgovarati po svim kriterijumima. Zauzeti treba da porade na komunikaciji i strasti, a ne da energiju uludo troše na rasprave sa partnerom. Pravite kompromise.

Što se posla tiče, ne primajte svaku kritiku previše lično. Imajte u vidu da su mogući povećani troškovi, pa budite malo pažljiviji sa novcem.

Moguća prehlada.

Bik

Ovo je nedelja za uspeh. Dobro se osećate, ali jedino Vam pomalo iritira što sve zavisi od drugih. Morate da se opustite i da pustite da se stvari dešavaju same od sebe. Do sada ste vredno radili i isplatiće se.

Partner je romantičan i strastven. Slobodni, moguća je avantura, flert ili neki iznenadni ulazak u vezu.

Pijte više tečnosti ove nedelje.

Blizanci

Što se posla tiče moguća je neka nova saradnja sa osobama koje nisu iz Vašeg mesta. Budite optimistični i ovaj put idite 'na veliko'. Gledajte širu sliku i sve će biti mnogo bolje.

Pričljivi ste, ali bi trebalo da budete ipak diskretni, sem ako pored Vas nisu osobe od poverenja.

Dobro se osećate u vezi. Konačno možete imati uvid u to da ste srećni i zadovoljni. Nema više tereta koji ste vukli iz proteklog perioda. Slobodni, možete upoznati neku zanimljivu osobu na putu ili na nekom mestu za zabavu tokom vikenda.

Odlično se osećate.

Rak

Nemate dovoljno energije za sve što ste isplanirali. Ono što je bitno da je ipak ova nedelja dobra za nove početke. Naročito to važi za posao u prvoj polovini nedelje. Bitno je da svedete račune sa drugima i da budete odgovorniji prema novcu. Razmislite da li su Vam baš sve stvari koje želite da kupite potrebne.

Što se tiče veze, slobodni, i ove nedelje ćete biti skloni flertu i zabavi i to je dobro. Zabavite se. Zauzeti, pokušajte da radite nešto novo, da Vam ne bi bilo dosadno u vezi.

Moguće su tegobe sa grlom i prehladom.

Lav

Ova nedelja će biti baš zanimljiva. Slobodni, potrudite se ove nedelje oko neke osobe do koje Vam je stalo. Moguće je vraćanje neke bivše ljubavi, ali to će biti samo kratkog daha. Ne opterećujte se. Zauzeti, sve ide kako treba. Romantični ste.

Što se posla tiče bilo bi dobro da date svoj maksimum na poslu, da ne ostavljate ništa za neki drugi dan. Druge kolege i nadređeni mogu da Vam zamere ako se ne budete trudili.

Slab Vam je imunitet.

Devica

Jako ste vredni i to svi vide oko Vas. Bićete nagrađeni za sav uloženi trud. Imajte u vidu da treba da naučite da balansirate sa vremenom ako imate previše obaveza. Ne dozvolite da Vas neko remeti na poslu.

Partnerski odnosi su prilično dobri. Strastveni ste i romantični ove nedelje, pa nećete imati problema bilo da ste slobodni ili zauzeti. Moguć kraći put sa partnerom, jer je Venera u polju putovanja, ali za slobodne je put prilika da upoznaju neku osobu koja im je slična.

Vaga

Odlično se osećate ove nedelje. Prosto blistate i to svi vide. Ova nedelja je idealna za ljubav i posao. Partner ili osoba kojoj se dopadate drži Vas kao ‘malo vode na dlanu’.

Na poslu ćete dobiti odavno očekivani novac ili ćete biti prezadovoljni uspehom na poslu. Zaslužili ste pohvale kolega. Pazite samo da ne preterujete sa trošenjem u šopingu. Imajte meru ove nedelje.

Škorpija

Venera je i dalje u Vašem znaku pa mnoga dešavanja posmatrate na drugačiji način. Sigurni ste u sebe. Stalo vam je da pokažete koliko ste sposobni pred drugima. Kolege Vas cene, ali Vam teško ide napredak što se tiče novca.

Zauzeti, trebalo bi da budete oprezni da ne biste ugrozili poverenje partnera. Slobodni, avanture su na pomolu.

Ne nervirajte se oko stvari koje ne možete promeniti, tako ćete sačuvati svoje zdravlje.

Strelac

Sada je vreme za mir. Nije dobro da ulazite u rasprave sa partnerom. Nije dobro ni da započinjete neku novu vezu, ako ste slobodni. Sada možete da se zabavite, jer bi Vas svaka obaveza uznemiravala. Ono što je bitno je da ne pravite neke ljubomorne scene.

Što se posla tiče, prilično ste napeti. Ništa ne ide kako ste zamisli. Bilo bi preporučljivo da popričate sa nekim prijateljem ili sardnikom koji će Vam dati dobar savet kako da pregurate period u kom možda neće biti mnogo novca. Bitno je da uradite nešto što ste odavno planirali da biste ostvarili napredak na poslu.

Napeti ste, pa bi bilo dobro da se bavite nekim hobijem.

Jarac

Budite tolerantni prema drugima. Mogući su problemi na poslu. Neće ići lako saradnja sa drugima. Jako brzo razmišljate i lako ćete rešiti svaki problem, a može ih biti dosta.

Što se ljubavi tiče, strastveni ste. Idite na neko novo mesto u gradu sa partnerom. Poradite na strasti. Ako ste slobodni, nećete promeniti status jer Vam je samo do zabave.

Moguć problem sa leđima ili je izvesna upala mišića.

Vodolija

Ove nedelje ste prilično društveni i zabava će Vam biti na prvom mestu. Previše ideja može da Vas optereti. Bilo bi dobro da ne prepustite drugima neke obaveze koje možete sami uraditi. Potrudite se da date svoj maksimum na poslu. Što se tiče ljubavi, preko posla je opet moguć flert. Razmislite da li je to to što želite. Ako ste zauzeti, partner može biti dobra podrška u poslu.

Odmarajte više, nemojte se preforsirati na poslu.

Ribe

Previše ste okrenuti sebi. Nemojte misliti da su svi protiv Vas, možda ste samo napeti pa ne vidite neke stvari jasno.

Ova nedelja je dobra za saradnju sa drugima, ali bilo bi bolje da su to osobe do kojih morate da putujete ili nisu iz Vašeg mesta. Pazite šta potpisujete.

Partnerski odnosi neće biti komplikovani ako budete otvoreni, iskreni i kažete šta mislite. Slobodni, ne libite se da prišete osobi koja Vam se dopada.

Provedite više vremena pored reke ili u parku, to će Vam prijati.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu