MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR: Evo koga očekuju ljubavne avanture, a koga promena posla i neočekivan novac - iKragujevac


Mesečni horoskop

 

OVAN

POSAO: Venera kao vaš vladar drug polja novca, daće velike pozitivne promene na ovom polju. Ovo je mesec kada vi sijate i osećate podršku da ste na pravom putu. U danima oko desetog oktobra stiže inekcija samopouzdanja, nagrada za uložen trud i rad, Saturn iz Strelca nagradiće sve vas koji ste bili uporni i disciplinovani da stignete do postavljenog cilja. Sigurno je da ćete početi da zarađujete mnogo više nego predhodnih meseci.

LJUBAV: Venera planeta ljubavi onog momenta kada uđe u znak Vage, ulazi u vaše sedmo polje braka, partnerstva zakona, pa ćete imati razloga da se veselite. Neki od vas ulaze u brak dok, neki ulaze u vezu koja će ih oraspoložiti i vratiti na pravi put ljubavi koji su tako dugo čekali. Tačno od druge polovine meseca od 14. Oktobra imaćete priliku da se stabilizujete
emotivno.

ZDRAVLJE: Mars je vaš vladar i on se nalazi u Devici inače znaku zdravlja i vašeg polja zdravstvenog stanja. Čuvajte se svega što nosi Mars, povrede, padovi ali ipak najviše obratite pažnju na kičmu i kosti.

BIK

POSAO: Ovo je svakako bitan i važan mesec za Bikove pa i za vaš opozitni znak Škorpiju jer ćete slaviti ulazak Jupitera u Škorpijon. Za vas je važan period od 8. oktobra jer ćete moći da menjate svoj sistem rada i imaćete priliku da uradite nešto ,,posebno,,. Posebno je važno za one Bikove koji imaju priliku da započnu nove velike projekte. Sve što budete radili u daljoj bližoj budućnosti će se ticati velikih kompanija, ljudi koji su na vrhu države, inostranim partnerima.

LJUBAV: Druga polovina meseca je nešto što vam daje veliku šansu da zablistate na ovom polju. Ako ste dugo bili usamljeni sada je prilika da se vratite i počnete vezu sa nekim ko je jako stabilan i uspešan. Ako ste u braku onda očekujte bolju saradnju sa supružnikom, razumevanje na prvom mestu pa posle toga i obnovljenu strast.

ZDRAVLJE: Bik voli da odmara, leškari, ništa ne radi po kući ali to je sve loše za zdravlje i jednu opštu kondiciju ovog znaka. Stoga ćete morati da se ovog meseca pozabavite fizičkim telom, jer ide zima koja nije vaš prijatelj. Više kretanja, aerobik, trčanje na traci su lek.

BLIZANCI

POSAO: Merkur vaš vladar samo što je zakoračio u znak Vage, vaše peto polje dece, uživanja, kreativnosti, sporta, pa ćete morati više da poradite na svom unutrašnjem biću, pronaći sisteme kako da laše zaradite, pokrenete nove izvore umetničkog nadahnuća u sebi, jer ovo je mesec od koga možete lepo da zaradite i sam tim lepo živite. Druga polovina meseca će vam biti važna jer ćete imati razgovor sa uticajnom osobom u jednoj kompaniji, gde možete dobiti zaposlenje.

LJUBAV: Emotivno se nalazite u vezi koja vam znači. Partner je zadovoljan vašom pozitivnom energijom, trebalo bi da nastavite tako jer veza može u nekom trenutku postati i brak. Blizanci u braku će poželeti da se opet vrate u doba ,,slobode,, i postoji mogućnost afere, tajnih ljubavnih veza. Pazite od desetog oktobra svaka tajna i ona najmračnija bi mogla biti otkrivena.

ZDRAVLJE: Čuvajte imunitet dobrom i zdravom ishranom jer ste skloni raznim infekcijama posebno pluća, sinusi, a Blizancima koji imaju vodeni podznak Rak, Ribe, Škorpija stomak, žuč,
slezina mogu biti slaba tačka.

RAK

POSAO: Rak mora da povede računa u načinu komunikacije. Aspekti Marsa iz polja posla i Saturna su u lošem odnosu. To je vreme kada mora nešto da se menja , na bolje, ukoliko je moguće jer bes, ljubomora, umišljeno liderstvo mogu da predstave pravu opasnost za ovo sazvežđe. Mnogi Rakovi će morati da se pomire sa sudbinom da ne mogu da rade sve i svašta i da moraju da menjaju posao. Bolji dani pred kraj meseca, kad je moguća stabilizacija.

LJUBAV: Emotivno ovaj znak zna sebi da pronađe osobu koja mu je najbolja za kućni život. Od 14 oktobra dobri aspekti za nove ljubavi, za dugo očekivan poziv jedne osobe iz inostranstva. Rakovi u braku mogu imati dane ljubavi i strasti ali podpomognuti nekim lepim izletom ili pričama. Deca će vam biti u fokusu interesovanja. Posvetite se njihovim igrama i interesovanjima, posebno ako su krenuli u školu.

ZDRAVLJE: Vama nedostaju vitamini, voće, sveže povrće koje može da vam pomogne oko boljeg rada metabolizma i štitne žlezde. Važno je izbegavati preterani rad i nerviranje jer ćete podstaći loš rad štitne žlezde, hormona.

LAV

POSAO: Sunce planeta, vaš vladar, je u znaku Vage, vašem trećem polju komunikacija i saobraćaja. Morate da zablistate u ovom periodu jer imate još podršku Venere ali i teškog Saturna koji će vam ukazati put kojim da idete. Morate da se rešite loših ljudi, saradnika, koji vam crpe i to malo dobre volje i energije. Vi zaslužujete najbolje jer ste negde veliki radnik kada pronađete ono što volite. Novac očekujte kroz privatan posao, posebno od desetog oktobra kada Jupiter uđe u Škorpijon u vaše četvrto polje. Početak će biti težak, možda i previše ali Lav je jak znak, tako da se očekuje ništa manje nego veliki uspeh.

LJUBAV: Emotivno ste racionalni. Prva polovina meseca Venera je u Devici vašem drugom polju novca, tako da ste zaljubljeni u nekog ko ima novac, nekretnine. Za neku bolju i otvoreniju priču, sačekajte period od druge polovine meseca. Sa Venerom u Vagi dolazi sve i komunikacija, ljubav, strast, putovanja sa voljenom osobom a deca će vam biti dobra , vesela, dobri đaci u školi.

ZDRAVLJE: Kao i uvek , ne vodite računa o sebi. Morate obratiti pažnju na creva, želudac, organizam vam je kiseo a ako se tome doda nervoza onda jedino može biti problem sa čirom. Važno je da višak energije izbacite sportom ili radom koji vas čini kreativnim.

DEVICA

POSAO: Kao što znate puni ste novih ideja, nadahnuti da možete još više i bolje. Vaš vladar Merkur je u drugom polju novca pa ćete lakše zarađivati. Spretni ste kako u komunikaciji tako i u poslovima administracije, nekretnina, pregovora sa stranim kompanijama. Stupićete u kontakt sa jednom uticajnom uniformisanom osobom, možda ćete postići uspeh preko nje ali vam je ipak savet da se držite sebe i svojih ideja. Morate biti spremni na razne provokacije, mada ste dovoljno inteligentni da okrenete pametnijim izazovima. Period od druge polovine meseca je važan da povedete računa o trošenju.

LJUBAV: Sada ste u fazi kada vam je ljubav potrebna više nego inače. Želite da se posvetite vezi u kojoj se nalazite. Ponekad lutate ali vodite računa sredinom meseca jer ste skloni sarkazmu, ljutnji, emotivnom padu raspoloženja, što može da vas dovede i do raskida. Obično se teško dižete posle tih emotivnih lomova, pa vam se preporučuje veselo društvo, izlasci, raspoloženi ljudi. Device u braku moraju da paze na novac.

ZDRAVLJE: Promenili ste način ishrane, sada promenite i vreme spavanja. Noć je za spavanje, dan za rad i držite se tih principa, biće vam bolje. Ako imate problem sa šećerom u krvi, verovatno ćete imati problem sa srcem. Posetite specijalistu tokom meseca.

VAGA

POSAO: Sposobni ste za trgovinu, pregovore. Iako je vaš vladar Venera u dvanaestom polju zatvorenih prostora, psihe, dalekih putovanja, takođe je to polje iluzije koje je jako potrebno ovom znaku. Imaćete neko ,,posebno nadahnuće,, za sve što radite. Iskoristite taj period za sve neke nove ideje, kreativnosti jer već od druge polovine meseca moraćete da sve to realizujete to u realnom smislu. Novac ne sme da čeka. Bavite se kao i uvek lepim stvarima, prodajom šminke, garderobe, nakita, sve što ulepšava i daje formalni sjaj.

LJUBAV: Sredina meseca će biti opisana manjim nesuglasicama, borbe za prevlast u vezi, nadmudrivanje, nešto što može da vam poremeti zajednicu, bilo brak ili dugu vezu. Ako ste slobodni ovo je bolji mesec za vas jer ćete moći da se opustite pored Device, Škorpije ili Ovna koji potajno želi brak sa vama.

ZDRAVLJE: Čuvajte se naglih pokreta. Često znate da budete impulsivni, da reagujete previše glasno, samim tim blokirate nervni sistem i može doći do upale nekog od nerava. Izlet , šetnja u prirodi ili pored reke je lek.

ŠKORPIJA

POSAO: Može se reći da je nekim ili mnogim Škorpijonima leto bilo jako teško, bar što se tiče novca i posla. Nikako niste mogli da se organizujete oko jednog velikog projekta koji vam mnogo znači. Sada je vreme da se sve raspetlja šo je pravilo probleme. Poseban period je oko petog oktobra gde će Mars i Venera biti u jakoj konjunciji na nebu i dati vam snagu da što bolje uradite ono što niste. Vaš Pluton je već krajem septembra krenuo direktno a jupiter ulazi u vaše sazvežđe i biće tu godinu dana, tako da imate godinu uspeha i sreće.

LJUBAV: Potrebna vam je strast i tu ste negde saglasni i vi sami sa sobom. Juputer koji ulazi u vaše sazvežđe će sigurno doneti nešto lepo a nove ljubavi su bez razmišljanja tu. Škorpije u braku konačno pronalaze smisao. Možda bi trebali da se okrenete inostranstvu, da otputujete i tamo osetite dublje emotivne porive sa partnerom.

ZDRAVLJE: Škorpijoni moraju da vode računa o svom fizičkom telu. Vežbe, kretanje, izbacivanje štetnih materija iz organizma. Eliminatorni organi su osetljivi. Posetite ginekolaga,
urologa.

STRELAC

POSAO: Kao i uvek dobro razmislite pre nego se pokrenete ka nekim novim projektima. Ovaj mesec je jak jer će vaše polje karijere biti podstaknuto planetama Mars i Venera koji vam omogućavaju da se okrenete parnerstvu, saradnji sa velikim kompanijama ili ako radite maloprodaju, imate radnju, galeriju, prodavnicu sportske opreme, možete da očekujete više posla i novca. Vaš vladar Jupiter ulazi u znak Škorpije od desetog oktobra a to je vaše dvanaesto polje. Prirodni štit se stvara oko vaše aure a vi treba da sledite glas svog srca.

LJUBAV: Emotivno ste povezani sa nekim ko radi u vašem okruženju. Ta ljubav će biti sve jača ukoliko se ne mešate sa poslovima. Ovo je mesec kada se upoznajete sa nekom poznatom osobom koja vam pomaže da se stabilizujete kroz brak ili zajednički život. Ukoliko ste u braku onda je za vas važna sloboda mišljenja, putovanje zajedničko, neobavezni razgovori. Dobar period za ljubav i strast od 20 oktobra za sve Strelčeve.

ZDRAVLJE: Uglavnom je akcenat na donji deo tela koji vam duže pravi problem. Kukovi, kolena, cirkulacija loša. Morate da u svoju terapiju uvrstite i vitamine kao medikamente a alternativna ishrana može da poboljša krvnu sliku.

JARAC

POSAO: Još malo vam je ostalo vremena da se odmarate, pregovarate, pravite neke manje izmene u samom sistemu rada. Vaga je vaše polje karijere pa ćete biti u većem poslu pre desetog oktobra. Druga polovina meseca je važna jer ćete ući u nov projekat i on je nešto što će biti važno za vašu budućnost. Saradnja većom grupom ljudi će biti nešto što vam je potrebno u ovom trenutku. Razvićete sopstven sistem saradnje i upravljanja, što će mnogi prihvatiti.

LJUBAV: Emotivno ste stali jer ste posvetili poslu ali to će promeniti ulaskom nove osobe u vaš život. Potreban vam je neko sličan vama, pun ambicije, nadahnuća za bolje sutra i uvek raspoložen za zabavu. Jarac u braku voli da trpi ali do izvesne granice. Nećete tolerisati ćutanje, namrgođenost ili bezvoljnost.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate ako nešto menjate u svom životu u suprotnom ste skloni apatiji, patetisanju i nažalost gojenju. Predlog vam je da se aktivirate kroz sport ili kraće putovanje.

VODOLIJA

POSAO: Dobri su aspekti Marsa i Plutona koji vam daje snagu da poboljšate stanje na poslu. Počinjete da ozbiljno radite. Ako ste Vodolija koja ima prirodno Jupiter u drugom polju, to znači da nećete više živeti od sreće ili donacije drugih vać ćete se ozbiljno pozabaviti svojim delima i kreativnim radovima. Ono što vam se preporučuje je svakako sve što ima veze sa tehnikom, mašinama, posebno u drugoj polovini meseca kada i možete da napravite veliki posao iz te oblasti ali i novac veći zaradite. Vodolije koje imaju kompanije, rade u većim firmama uvećavaju svoj kapital sa poslvima iz drugih zemalja.

LJUBAV: Sve što treba da radite jeste da budete iskreni. Kao da vam je dosadno, pa ćete vreme tokom meseca više da provedete van kuće i tako partnera lišiti ljubavi i strasti. Ako ste u braku onda je to period kada želite da pomognete voljenoj osobi da pronađe smisao života, ljubavi, odnosa sa drugima. Dobar ste supružnik, nastavite tako.

ZDRAVLJE: Možda niste dobro kada je raspoloženje u pitanju ali jeste organski. Čuvajte se padova, ozleda, posebno čuvajte glavu i organe na ili njoj.

RIBE

POSAO: Vaše polje karijere je pomalo ugroženo kvadratima, težim aspektima Saturna, Venere i Marsa. Ovde je važna saradnja, sa nekim, koja može biti poljuljana nekim vašim nepromišljenim izjavama. Pazite kakav pristup imate, kako govorite, komunicirate. Možda i kažete nešto što niste hteli ali desilo se. Lakše će vam biti kada Jupiter napravi trigon ulaskom u Škorpiju, gde će vaša emocija a posebno intuicija proraditi na jednom višem nivou. Zarađujete pomoću Raka, Škorpije, Jarca, Ovna ili Device.

LJUBAV: Emotivni život vam se odvija brzo. Morate da donesete odluke o tome koliko možete da preduzmete odgovornost i sve što nosi jedna zajednica. Ribe u braku moraju posebno da obrate pažnju na ovo, dok će oni koji traže ljubav biti u nekoj vrsti sna, sanjarenja i dobar deo meseca provesti u idealizaciji nekog posebnog tipa ljubavi ili partnerstva. Susret sa Strelcem
menja sve!

ZDRAVLJE: Pazite na ishranu. I vi ste kao većina vodenih i zemljanih znakova pod lošim uticajem kada je metabolizam u pitanju. Fitnes, sport, meditacije za one manje fizički aktivne je potreban.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu