Ljubavni horoskop za 15. jul 2016 - iKragujevac


Ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop za 15. jul 2016:

OVAN

Vaš emotivni život je dosta štur i na neke detalje ne možete da računate u većoj meri kao ranije. Možda je vreme da mislite na veću promenu pa i samog partnera.

BIK

Želite da se oslobodite sresa i imate stav da se dobro zabavite. Planirate da izađete sa društvom. Možda i nekoga sretnete a ovo važi naročito za one koji su usamljeni.

BLIZANCI

Volite da se družite i izlazite u većem društvu. Neko je na vas navikao i vaše sale. Otvorena podrška od osobe suprotnog pola vam uistinu i prija.

RAK

Volite da dajete mnogo više i ne žalite ukoliko ne dobijete emocije istom merom. Moraćete da budete dovoljno otvoreni prema partneru jer ovde postoji određena sumnja u vašu ljubav.

LAV

Uviđa se dosta jasna slika vašeg trenutnog stanja kada su emocije u pitanju. Morate da mislite na partnera i njegova osećanja u većoj meri.

DEVICA

Oni koji su u braku, mogu da imaju jako lošu situaciju i veliku svađu sa partnerom. Izbegavajte sukobe u svakom slučaju.

VAGA

Poboljšavajte svoj odnos sa partnerom jer neke stvari mogu malo da se iskomplikuju ovaj put. Možete više da se družite i razmenite po neku toplu reč.

ŠKORPIJA

Bićete dovoljno otvoreni prema svom partneru i naćićete zajedničko rešenje za svoje probleme ovaj put.

STRELAC

Uvek ste bili zauzeti drugim stvarima i malo ste pažnju posvećivali svom partneru koji vam je u suštini izuzetno drag. Iskažite svoje emocije na pravi način.

JARAC

Ne želite da se rasplinete od emocija i držite ih u sebi. Više se fokusirate na finansijski plan u toku dana.

VODOLIJA

Ukoliko ste sami ne očajavajte jer vam sledi zabava na kojoj možete da upoznate značajnu osobu u svom emotivnom segmentu.

RIBE

Volite da dominirate. To je danas vaša nesvesna potreba i želite da tako i ostane. Bićete dovoljno otvoreni za nešto više.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu