As soon as you open an account Bet365 will send you a 10 digit Offer Code via email. Receive Your £200 bet365 Welcome Promo Bonus plus £50 Mobile Promo

Ljubav & Seks

Prihvatite ovaj seksi izazov i spremite se za zadovoljstvo koje još niste osetili...

Lajkujte najposećeniji informativni portal u Šumadiji!

1. Zajedno uskočite pod vruć tuš... ali sa ugašenim svetlima.

2. Vodite ljubav u tišini, slušajući samo vaše disanje.

3. Začinite misionarsku pozu strašću tako što ćete ga obgrliti stopalima oko listova i članaka nogu, povlačeći ga ka sebi dok prodire u vas.

4. Vođenje ljubavi dok ležite na boku pripijeni jedno uz drugo ne zvuči preterano divlje, ali je neverovatno uzbudljivo: može da prodre u vas baš duboko, igra se sa vašim grudima i oseti kako se vaša guza trlja o bedra. To je užitak za celo telo.

5. Sedite mu u krilo bez ijedne krpice na sebi... osim čizama. Kaubojke, jahaće, sa visokom i tankom štiklom, koje god - sve su tako moćne i seksi.

6. Savršena tehnika oralnog seksa: pretvarajte se da je njegova „alatka“ sladoled koji se brzo topi. Morate da ga ližete pod različitim uglovima, kao da hvatate kapi koje cure i uzimate ga i celog u usta.

7. U pozi „žena odozgo“ držite mu ruke podignute iznad glave i grickajte mu kožu između lakta i pazuha.

8. Probajte seks stojeći oslonjeni rukama o zid. Postoji razlog zašto je ovaj stil nezaobilazan u svakom porniću i erotskim magazinima.

9. Finiširajte oralni seks lickanjem dela između testisa i penisa. On će se osećati „vanzemaljski“ dobro. Za nekoliko sekundi opet će imati savršenu erekciju.

10. Lezite gole uz svog dragog, leđima se privijajući uz njegove grudi, i ohrabrite ga da vam šapuće sve svoje „prljave“ želje.

11. Neka vas polagano skida, bez žurbe ljubeći i milujući jedan po jedan deo vašeg tela koji razodene.

12. Recite mu da preskoči napred-nazad penetraciju i odmah počne da meša penisom u vama. Stimulisaće svaki centimetar vašeg uzavrelog tela.

13. Namažite dlanove i prste sa malo lubrikanta. Zatim stisnite šakama njegov penis i idite gore-dole.

14. Dajte mu do znanja da nemate gaćice tako što ćete uzeti njegovu ruku i staviti je pod svoju suknju.

15. Neposredno pred vrhunac „mesite“ rukom testise u ritmu orgazmičkih kontrakcija.

16. Neka vaš dragi legne preko vas i uđe otpozadi. Zatim skupite noge tako da budu između njegovih. To je savršena poza za stimulaciju G-tačke.

17. Dok se vozite skrenite s puta i pronađite neko usamljeno mesto, a onda prionite na akciju u kolima. Biće još uzbudljivije ako možete da čujete saobraćaj, jer ćete se osećati kao da svakog časa možete da budete uhvaćeni.

18. Uperite fen u njega dok ga trljate kockicama leda. Zbog toplog vazduha dodir leda na koži će mu se činiti ekstraledeno, a kada mu prislonite usne uz telo, proći će ga žmarci od iznenadne drhtavice.

19. Naredite mu da se on tokom seksa u „kučećem“ stilu ne miče, a vi polagano kružite kukovima.

20. Dok ste vi odozgo i vodite ljubav, nežno ga držite za ruke. To će biti još jedan način da osetite svu neverovatnu seksualnu energiju koja kola vašim telima.

21. Neka vam vaš dragi miluje klitoris domalim prstom, koji je najslabiji, pa je za razliku od kažiprsta i srednjeg prsta manja šansa da će dodiri biti previše jaki i grubi.

22. Tik pre nego što uđe na „kučeći“ način, raširite noge što više možete i zabacite ruku unazad, šireći njome i guzove.

23. Pošaljite mu svoju golišavu fotografiju dok je na poslu. Znamo da je kliše, ali će mu to do kraja radnog dana pasti barem 20 puta na pamet.

24. Dok vam dragi pruža oralno zadovoljstvo, uzmite ga za ruku i pokažite mu kako da vas istovremeno i miluje.

25. Možete izvesti ovu joga vežbu dok vodite ljubav u pozi „žena odozgo“: čučeći se nagnite unapred tako da grudi oslonite na kolena, a ruke ispružite ispred sebe. Vaš stisak će biti tako jak da će on „videti zvezde“.

26. Neka vam ljubi V-zonu na isti način kako bi vas ljubio u usta, više usnama nego jezikom. Mekši dodiri su daleko uzbudljiviji.

27. Jašite ga u obrnutoj rodeo pozi dok vas čvrsto drži za nožne članke.

28. „Začinite“ oralni seks tako što ćete mu ustima obuhvatiti oba testisa odjednom.

29. Izvedite mali šou sa tangom, tako što ćete se sagnuti i vući trakicu gore-dole između guzova.

30. Znate onu osetljivu tačku gde prestaje kosa i počinje vrat? Sedite iza partnera i prelazite mu preko te tačke jezikom.

31. Dok „gužvate“ čaršave, povucite korpice brusa na dole, tek toliko da vam izvire bradavice.

32. Jako raširite noge kako bi vaš dragi mogao duboko da uđe. Zatim ih skupite... pa opet raširite. Stalno menjanje položaja nogu će mu priuštiti još intenzivniji osećaj.

33. Radite „posao“ na kauču. Na malom prostoru ćete se osetiti nekako stisnuto zajedno, kao da ste stopljeni.

34. Uradite „brazilsku“ depilaciju, a onda mučite svog dragog tako što ćete ga dok leži opkoračiti oko grudi i reći mu da može da gleda… ali ne i da pipa.

35. Nemojte samo tek tako da se nacrtate u krevetu u seksi novom rublju - šetajte ga malo za njega kao model. Ne uzbuđuje ih samo donji veš, već način na koji „grli“ vaše obline.

36. Dajte svom dragom do znanja šta vam prija dok vodite ljubav tako što ćete mu kada pritisne prave tačke zariti nokte u kožu.

37. Mnogi momci ne vole da sami traže uputstva, zato kada se sagnu da vam pruže oralni užitak, stavite mu ruke na glavu i vodite ih kao da upravljate kolima.

38. Kada ste odozgo i osetite da će on da svrši, nagnite se napred i počastite ga strasnim poljupcem. Osećaj vašeg jezika koji mu pulsira u ustima će nalikovati onome što se istovremeno dešava tamo dole.

39. Nagnite se iznad njega i pustite da vam bradavice ovlaš dodirnu njegove usne. Zatim se malo odmaknite da bi on mogao da posmatra kako se ukrućuju.

40. Umesto da oralno zadovoljavate jedno drugo u pozi 69, radite to naizmenično: jedno „radi“ dok drugo ječi u ekstazi. 

41. Usred „obrnutog rodea“ se sasvim sagnite i obuhvatite ustima njegov nožni palac. Zvuči ludo, ali „eksplodiraće“ od užitka.

42. Znate i same da svako jutro pre nego što se obučete namažete telo losionom. Jednog jutra dodajte i njemu bočicu i dopustite da vam namaže listove, butine… sve.

43. Dođite u krevet u staromodnim bikini gaćicama - onim od satenastog materijala koji se pripija uz guzu i čini da vam noge deluju dugo i vitko.

44. Držite njegov penis poput džojstika: šakom ga obuhvatite oko korena, a palcem pritiskajte prevoj ispod donje strane glavića. Ta tačka je poput dugmenceta za ekstazu.

45. Pošaljite mu mejlom filmić ili link za XXX vebsajt koji sadrže reči ili slike od kojih se naježite od uzbuđenja.

46. Umesto što u misionarskoj pozi raširene noge dižete na njegova ramena, skupite ih i obe oslonite o jedno rame. Moći će da ih pridržava zbog ravnoteže i uđe veoma duboko u vas.

47. Što brže skakućete dok ste na njemu, to vam i grudi više poskakuju… što je prizor za koji vredi živeti.

48. Prija će vam da ne odlažete stvari kada ih želite odmah. Zato, umesto da mu pričate kako volite da vas mazi, recite: „Evo kako želim da me maziš.“ I počastite ga demonstracijom.

49. Započnite jednu dugu, laganu sesiju vođenja ljubavi nežnim poljupcima klizeći uz vrat do ušne resice.

50. Ovlažite njegov prst i pređite njime ispod svojih grudi. Koža na tom delu je tanja i osetljivija.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

×