Tri nova filma u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza - iKragujevac


Kultura

Od četvrtka, 10. januara na repertoaru bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza nalaze se tri nova filmska naslova.

„Kralj lopova” – Film je neverovatna istinita priča o pljački dijamanata u Haton Gardenu, najvećoj u britanskoj istoriji. Grupa starijih muškaraca, u svojim kasnim 60-im i 70-im, je iz trezora u Haton Gardenu u Londonu ukrala blago ukupne vrednosti 200 miliona funti. Pljačku su razradili do detalja, u nekoliko faza. Prvi su put u trezor ušli učetvrtak uveče i izašli idućeg jutra, a ponovo su ušli u subotu uveče i pobegli na Uskrs.
Bandu čini oskarovska filmska elita poput Majkla Kejna, Džima Brodbenta i Toma Kortneja.

„Džulijet” – Romantična ljubavna priča u kojoj je Eni je zaglavila u dugogodišnjoj vezi sa Dankanom, koji je opsednut rokerom Takerom Krouom. Kada akustični demo Takerove pesme od pre 25 godina izađe u javnost, počinju da se dešavaju velike promene u životu rokera. Film je baziran na romanu Nika Hornbija, a glavne uloge tumače Itan Hok, Rouz Burn i Kris O’ Daud.

„Snežna kraljica: Svet ogledala” SINH 2D/3D - Četvrti nastavak bajkovitog animiranog hita Snežna kraljica oduševiće vas i ove zime. Glavna junakinja filma je devojčica Gerda, koja za razliku od svojih roditelja i brata, jedina nema čarobne moći. Jednoga dana, strašan kralj Harald, koji čaroliju vidi kao pretnju „običnim“ ljudima, protera sve čarobnjake, uključujući i Gerdinu porodicu u Zemlju ogledala. Postoji samo jedan način na koji Gerda može da spasi svoje roditelje, sve ostale čarobnjake i magiju, a to je da otkrije svoje čarobne moći. Jedina osoba koja joj može pomoći u tome je Snežna kraljica.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu