Pokloni i druženje ove nedelje sa omiljenim strip junacima u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza - iKragujevac


Kultura

KRAGUJEVAC - U nedelju 16. decembra u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza pogledajte sinhronizovane verzije animiranih filmova „Spajdermen: Novi svet” ili „Asteriks: Tajna čarobnog napitka” u periodu od 12 do 17 časova u okviru Porodičnog dana. Zabavite se uz sjajan humor, odličnu akciju, uživajte u kreativnim radionicama i poklonima koje smo pripremili za najmlađe. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa.

Ova nedelja je rezervisana za druženje uz vašeg omiljenog heroja Spajdermena, ali i uz dva najveća strip junaka Asteriksa i Obeliksa.

Uz svaku kupljenu ulaznicu tu je Podravkino slatko iznenađenje u obliku Linolade, kao i poklon časopis za decu „Mali Politikin zabavnik” i DVD crtać „Pepa prase”*.

Najsrećnije mališane na projekcijama filma „Spajdermen: Novi svet” obradovaćemo poklon vaučerima za Happy meal u McDonalds restoranima, kao i Dexy Co Spajdermen igračkama.

Nova Spajdermen priča nateraće vas da preispitate sve što ste do sada znali o Piteru Parkeru i njegovoj transformaciji u Spajdermena, U priču nas uvodi tinejdžer iz Bruklina Majls Morales koji nam otkriva neograničene mogućnosti Spajdermen sveta, ali i to da nije sam. Stvari nisu onakve kakvim se čine na prvu loptu, a nova iznenađenja pojavljuju se na svakom koraku. 

Na filmska se platna vraćaju Asteriks i Obeliks, dva najveća strip junaka i galska heroja, koji donose prepoznatljiv humor u kojem će uživati i klinci i odrasli. U ovoj priči Čudomiks odlučuje da je vreme za osiguranje budućnosti sela pa zajedno s Asteriksom i Obeliksom kreće u potragu za mladim druidom kojem može preneti tajnu o čarobnom napitku koji osigurava trajnu zaštitu.

Ukoliko već niste, učlanite vaše dete u Cineplexx Porodični film klub i iskoristite pogodnosti koje imate prilikom svake posete bioskopu. Svi članovi kluba imaju uvek sniženu cenu karte i meni** specijalno kreiran za vas po fantastičnoj ceni!

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu