''IDEALNA POLOVINA'' uskoro u Kragujevcu - iKragujevac


Kultura

U utorak, 13. novembra u Dečijem poozorištu igraće se predstava ''Idealna polovina'', od 20 časova. U predstavi igraju Milan Kalinić, Olga Odanović,Vučić Perović, Anastasia Mandić.Tekst je pisala Milena Depolo.

''Idealna polovina” je urnebesna komedija, o četvoro ljudi, koji u želji da pronadju sebe, svako u svom životnom dobu, upadaju u neočekivane situacije iz kojih moraju da se čupaju kako znaju i umeju.

Majka Danica, (Olga Odanovic), nikako ne moze da pristane da joj je sin Aca (Milan Kalinić) ,otišao iz kuce i oženio se u 38 godini. Na sve načine pokušava da ostane u centru pažnje, pa i pored ličnog psiho terapeuta Ana Marije (Anastasia Mandić), koju joj je snaja obezbedila, ne moze da prestane da proverava da li je sin na vreme jeo.

Sa druge strane, sin Aca, naviknut na toliku pažnju i opsednut sobom, za sve nedomice trči kod ličnog trenera Filip (Vučić Perovic), ne bi li dobio jos vise samopouzdanja, da iako je zagazio u 40-te , moze i dalje da bude muskarčina. Svo četvoro, sve vreme , preplićući svoje karaktere, stavove,želje, dileme i strahove su u potrazi za ljubavlju i svojim idealnim prilikama i partnerima.

Postavljajući pitanja ima li uopste “idealnog” ili “idealne”, ili je to samo deo naših želja i snova, kroz smeh se publika približava ovim sudbinama, neobičnim situacijima i zapletima. Duhovita, pametna i pitka komedija, svakako nikog neće ostaviti ravnodušnim!

Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Dečijeg pozorišta po ceni od 1000 dinara.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu