Veče sjajne komedije u Cineplexx bioskopu, uz sjajne nagrade - iKragujevac


Kultura

Comedy night uz poklone za sve posetioce 20. septembra u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza

Ukoliko niste, upoznajte Džonija Ingliša u urnebesnom izdanju ovog četvrtka u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza od 20 časova! Veče puno smeha, kakvo samo Rouan Etkinson može da priredi očekuje vas na Comedy night događaju uz film “Džoni Ingliš – Ponovo u akciji”! Karte su od sutra u prodaji na blagajni bioskopa!

On ne zna za strah. On ne zna za opasnost. On ne zna ništa. On je najpoverljiviji tajni agent britanske tajne službe. On nije najbolje što britanska tajna služba ima - on je jedino što je ostalo.

Kada kriminalistički istražitelj razotkriva javnosti identitete svih aktivnih tajnih agenata u Britaniji, katastrofa pogađa čitav sistem, a sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva je na kocki. Tajna služba se sada može da osloni samo na jednog čoveka, penzionisanog Džonija Ingliša. Publici poznat iz prethodnih delova serijala, Džoni koji sada podučava u predškolskoj ustanovi, vraća se u akciju kako bi pronašao misterioznog hakera ili potencijalnu krticu među redovima britanske tajne službe. Kako bi ova misija uspela, trebaće mu sve njegove sposobnosti i veštine – onih nekoliko koje ima kao čovek jučerašnjih analognih metoda suočen s digitalnim svetom sadašnjice.

Pripremite se za mnogo akcije, još više avanture, a najviše smeha! Podravka je za sve posetioce pripremila slatko iznenađenje u obliku Lino Lade, dok Play radio garantuje zabavu.

Karte za Comedy night u prodaji su od sutra na blagajni bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza! Požurite, Džoni Ingliš vas čeka!

Trejler filma „Džoni Ingliš: Ponovo u akciji“ - https://youtu.be/Uf9a5Q9XkbM

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu