"Teksas" NE DOLAZI na Arsenal fest zbog zdravstvenog problema pevačice - iKragujevac


Kultura

Škotski bend "Teksas" (Texas) saopštio je danas da zbog trenutnog zdravstvenog stanja pevačice Ssarlin Spiteri neće nastupiti 22. juna na "Arsenal festu" u Kragujevcu i najavio da će koncert održati 29. septembra u Hali sportova u Beogradu.

Umesto njih na "Mejn stejdžu" Arsenala u predviđenom terminu od 23.15 sati nastupiće hrvatski sastav "Jinx", saopštili su organizatori festivala

"Zaista nam je žao što moramo objaviti da zbog trenutnih problema sa zdravljem Šarlin, naši nastupi ove nedelje u Srbiji i Makedoniji moraju biti otkazani. Šarlin je naloženo da mora da odmara deset dana... Razočarani smo što nastup u Kragujevcu nije mogao biti pomeren, ali nadamo se da će naši srpski fanovi biti u mogućnosti da dodju na naš koncert u Beogradu", objavili su članovi benda na svojoj "Fejsbuk" strani.

Svi koji su kupili ulaznicu za "Arsenal fest" samo za 22. jun, ukoliko žele mogu da je vrate na prodajnom mestu na kome su je kupili.

Spiteri je početkom juna bila iznenada kratko hospitalizovana zbog povrede kičmenih pršljanova pa je tada bend otkazao predvidjene nastupe u Norveškoj i Švedskoj. Iako je isprva izgledalo da se pevačica oporavila i bend je održao koncerte u Lionu 15. juna i Nimu 17. juna, na kraju je ipak odlučeno da Spiteri trenutno ipak nije dovoljno spremna da nastavi sa turnejom.

Ulaznice za prvi koncert "Teksas"-a u Srbiji, 29. septembra u Hali sportova "Ranko Žeravica" moći će da se nabave od 22. juna po cenama koje se kreću od 1.990 dinara za parter do 3.990 dinara za VIP mesta.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu