Prvo internacionalno takmičenje solo pevača „Radmila Bakočević“ - iKragujevac


Kultura

Prvo internacionalno takmičenje solo pevača „Radmila Bakočević“ biće održano od 25. do 27. maja u Rektoratu Univerziteta u Kragujevcu.

Takmičenje solo pevača osniva se u godini jubileja, dva veka Grada Kragujevca kao prve prestonice moderne Srbije i nosi ime po velikoj umetnici, pedagogu i profesoru emeritusu Univerziteta u Kragujevcu, osnivaču Studijske grupe a kasnije i Katedre za solo pevanje Filološko-umetničkog falukteta u Kragujevcu, gde danas rade profesori iznedreni iz njene klase.

Prijave za Prvo internacionalno takmičenje solo pevača “Radmila Bakočević” podnose se do 18. maja, isključivo elektronski, putem prijave objavljene na FB stranici Takmičenja – Internacionalno takmičenje „Radmila Bakočević“.

Uz čitko popunjenu prijavu neophodno je poslati skenirana ili vidljivo i uredno fotografisana sledeća dokumenta:

Izvod iz matične knjige rođenih
Fotografiju
Dokaz o uplati donacije
Navedena dokumentacija se šalje putem mejla: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pokrovitelj takmičenja je grad Kragujevac uz podršku Univerziteta u Kragujevcu, Filološko-umetničkog fakulteta, Muzičkog centra Kragujevac i CZNTK “Abrašević”.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu