PRIJAVITE SE! Počinje manifestacija “Otvorena dvorišta” - iKragujevac


Kultura

Gradska turistička organizacija “Kragujevac” poziva sve seoske domaćine da se i ove godine na vreme prijave i učestvuju u izboru za najlepše dvorište. GTO „Kragujevac” organizuje, dvanaesti put za redom, manifestaciju „Otvorena dvorišta“, u cilju oplemenjivanja prostora seoskih dvorišta. Takmičarski karakter manifestacije doprinosi uređenju čitavih sela, uklanjanju divljih deponija i podstiče maštu i kreativnost seoskog stanovništva, a doprinosi i razvoju seoskog turizma.

Stručni žiri u kojem su predstavnici Gradske turističke organizacije „Kragujevc“, Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj, Zelenila, izabraće najlepša dvorišta u četiri kategorije, najlepše park-dvorište, najlepše etno-dvorište, najlepše dvorište i najlepši detalj. Za pobednike su obezbeđene vredne i zanimljive nagrade.

Sva seoska domaćinstva, za ovu manifestaciju, mogu da se prijave od 21. maja 2018. godine do 1. juna 2018. godine u direkciji turističke organizacije, u ulici Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića (Glavna ulica) br 44 ili telefonom na broj 034/334-883 i 034/332-172.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu