Održava se prvi "KG Pozitivni koncert" - iKragujevac


Kultura

U kragujevačkom Domu omladine 1.12.2017 god., sa početkom u 22h, održaće se prvi "KG Pozitivni koncert" povodom obeležavanja Svetskog dana borbe protiv HIV-a.

Nastupaju :

DEBELI PRECJEDNIK / FAT PREZIDENT (Osijek,Hrvatska):

LUDAK U RAZVOJU (Kragujevac, Srbija):

Debeli Precjednik ili Fat Prezident je hrvatski hardcore punk sastav iz Osijeka. Osnovan je 1993. godine, svoj prvi studijski album Rat (Her) Burn This Record objavljuju 1998. godine. Nakon toga bend objavljuje EP Tribute to Zli Farmeri, dok 2003. godine drugi studijski album po imenu "Fist from East" na kojem se nalazi jedna od njihovih najpoznatijih pjesama "Farmersko srce".Nakon toga, potpisuju za izdavačku kuću Moonlee records, te objavljuju albume Through The Eyes of the Innocent 2006., Bruto slavo / VBK 2012., I za sada poslednji "Godina Majmuna" 2016. godine. Bend je nastupao na više od 500 nastupa, što festivalskih, što solo.Iza sebe imaju I četiri velike evropske turneje, a svirali su i sa sastavima SNFU, NOFX, Jello Biafra and GSOM, Lagwagon i drugima.Momci će se po prvi put do sada predstaviti kragujevačkog publici!

L.U.R. (Ludak U Razvoju) je kragujevački pank rok bend nastao 1998. godine.Iza sebe ima, sada već, 3 studijska albuma:"Both ways"(2001, Active Time records), "Hteo to ili ne"(2011, SKC Kragujevac), "Mediokreten" (2015, TIOLI records), kao i dosta solo i festivalskih nastupa, kako u Srbiji, tako i širom regiona.Bend je nastupao kako sa domaćim imenima Goblini, Psihomodopop, Eyesburn, KUD Idijoti, Atheist Rap, Six Pack, tako i sa stranim velikim imenima, Markey Ramone, Therapy.Bend je trenutno u studiju, gde radi na svom novom singlu čiji se izlazak planira za početak 2018.-te godine.

Ulaznice se mogu kupiti u Domu omladine, u pretprodaji po ceni od 350 RSD .Na ulazu cena karte će biti 500 RSD.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu