ČUVAJ MI MOJE DETE: Potresno pismo Cuneta Gojkovića Kragujevčanki će vas rasplakati - iKragujevac


Kultura

Vest da je preminuo Predrag Cune Gojković rastužila je mnoge ljude širom Srbije i ostalih zemalja bivše Jugoslavije. Poznata glumica Gorica Popović otkrila je na svom Fejsbuk profilu da joj je legenda srpske muzike poslao pismo u decembru prošle godine.


- Ovo je pismo koje sam dobila od legende naše muzike, prošlog decembra, povodom dvadeset godina predstave BROD PLOVI ZA BEOGRAD. Cune nas je obradovao gostovanjem u predstavi pre nekoliko godina. Bila je to velika čast i sreća za publiku i za sve nas... Ovo pismo jeste intimno, ali objavljujem ga kao dokument: Cune - veliki umetnik i veliki čovek. Počivaj u miru, gospodine... - napisala je Gorica i objavila fotografiju pisma.

A u pismu piše:

- Draga Gorice, dušo moja mila. Čestitam ti 20. "Brod" u Ateljeu. Ti si, sine, posebna, uvek bila. Zahvaljujući svojoj ljubavi, humoru, talentu i posvećenosti, napravila si nešto što je, siguran sam, biser tvog pozorišta, a na kulturnoj sceni Beograda događaj će pamtiti generacije. Budi mi, sine, zdra i vesela i živela i srećna" Kaže mi Kića (Katarina Gojković, Cunetova ćerka, prim. aut) da me pozdravljaš, pa evo pozdravljam i ja tebe. Čuvaj mi moje dete. Voli te tvoj Cunee - stoji u pismu..

 

Izvor:telegraf

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu