Ana Popović i "Dub FX" na Arsenal festu - iKragujevac


Kultura

Bluz gitaristkinja Ana Popović nastupiće 23. juna, a australijska muzička senzacija „Dub FX“ 24. juna na Glavnoj bini Arsenal festa 07.

Stanfordu, koji je počeo kao ulični muzičar, a stigao je da prodrma brojne velike festivale širom sveta, potrebno je veoma malo da privuče pažnju publike – samo glas, „FX pedala“ i „lup“ (loop) mašina. Ali su zato rezultati spektakularni što se može čuti u „Dub FX“ hitovima „Flow“, „Love Someone“, „No Rest For The Wicked“, „Soothe Your Pain“…

“Ana Popović je jedna opaka gitaristkinja“, odavno je ustvrdio legendarni Brus Springstin (Bruce Springsteen) za muzičarku rođenu u Beogradu, koja je danas nastanjena u Los Anđelesu i delila je bine sa veličinama kakve su B.B. King, Joe Bonamassa i Gary Clark Jr, a sada konačno prvi put dolazi u Kragujevac. Čuvena upravo po moćnim živim nastupima, Popović sa svojim pratećim bendom neumorno krstari po velikim svetskim festivalima, a na Arsenal dolazi u trenutku dok promoviše aktuelni trostruki album „Trilogy“ (2016), njeno najambicioznije ostvarenje do sada, fascinantnu kolekciju 23 bluz, džez i fank stvari.

U promo periodu komplet ulaznica za sve tri večeri Arsenala 07 košta samo 1.800 dinara, dok je pojedinačna ulaznica 1.000 dinara. Ulaznice se mogu naći na svim prodajnim mestima Eventima.

Ostala prodajna mesta:

KRAGUJEVAC – Dom omladine, TC Radnički 27. matra 19 I sprat, Dom sindikata

ČAČAK– Neven Tours (Eventim)

KRALJEVO – Caffeteria „Flash back“

KRUŠEVAC – Caffe club „Grizzly“

POŽEGA– Caffe „Burence“

UŽICE – Kuća čaja„ZEN“

ARANĐELOVAC – Caffe „Koje Kude“

ĆUPRIJA – Caffe „Bacardi“

SMEDEREVSKA PALANKA– Punk Rock Caffe

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu