Porodični dan uz male plave junake - iKragujevac


Kultura

U nedelju 2. aprila, u svim bioskopima „Sinepleks“, najmlađe očekuje pravi dečji praznik, ispunjen brojnim iznenađenjima uz zabavu i druženje sa omiljenim plavim junacima.

Porodični dan održaće se u periodu od 12 do 17 sati u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza, uz prikazivanje najnovije sinhronizovane verzije filma najpopularnijih animiranih likova svih vremena: Štrumpfovi: Skriveno selo i specijalni program za mališane.

Uz svaku kupljenu ulaznicu, deca će na poklon dobiti časopis „Pepin zabavnik“ i „Mali Politikin zabavnik“.

Sve mališane očekuje puno zabave na samom događaju, dok će kompanija „Karneks“ podeliti „Smazalice“ najsrećnijim dobitnicima.

Najmlađi, ali i oni malo stariji, imaće prilike da bodre štrumpfastične junake, zabavljaju se uz doskočice Trape, Kefala, Grubera, Štrumpfete, Gargamela, uživaju uz pesme iz filma i uz fantastične tri-de momente.

U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će se pomoću tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Trape, Kefala i Grubera) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo pre nego što to učini zli čarobnjak Gargamel.

Režiju sinhronizacije potpisuje Dragan Vujić Vujke, koji je ujedno, tradicionalno, pozajmio glas Gargamelu. Tamara Aleksić se našla u ulozi Štrumpfete, dok je Bojan Perić dao glas Kefalu, a Srđan Timarov Gruberu.

Slobodan Boda Ninković je reprizirao svoju sjajnu ulogu Velikog Štrumpfa, dok je Đorđe Stojković prvi put pozajmio glas Trapi na velikom platnu.

Na programu u nedelju biće i ostali aktuelni dečji filmovi, koje će mališani prosto obožavati.

Film je distribuirala kuća „Kon film“.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu