"Katarina Pejak & friends" u SKC-u - iKragujevac


Kultura

Večeras u Studentsko kulturnom centru nastupiće Katarina Pejak od 21h. 

Katarina Pejak je kantautorka, pevačica i pijanistkinja koja trenutno živi i radi u Nešvilu (Tenesi, SAD). Njena muzika počiva na tradicijama američke muzike (bluz, kantri, soul, džez), koje ona filtrira kroz svoje balkansko poreklo i klasično muzičko obrazovanje.

Katarina je deset godina učila klasični klavir u muzičkoj školi „Mokranjac“ pre nego što će započeti studije na Berklee koledžu u Bostonu, na odseku „songwriting“ (pisanje pesama). Diplomirala je na Berkliju 2014. godine, a iste godine je i primila nagradu katedre za songwriting („songwriting achievement award“).

Katarinina dosadašnja dostignuća ukljčuju sviranje sa svetski poznatim bluz muzičarima kao što su Roni Erl (Ronnie Earl) i Ana Popović, rad sa mladim polaznicima letnjeg programa na Berkliju (mentor na „Songwriting week“ – nedelji posvećenoj pisanju pesama), kao i brojne nastupe u Americi i na našem podneblju.

Sa Katarinom nastupaju: Bratislav Radovanović (Fish in Oil), Branislav Radojković (Naked, Fish in Oil) i Slaven Ljujić (Vinx, Larry Watson)

Cena karte: 300 rsd
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu