"DOT design", studio mlade Kragujevčanke (FOTO) - iKragujevac


Kultura

Mlada i perspektivna Kragujevčanka Marija Milosavljević, osnovala je svoj studio „Dot design“ koji se bavi dizajnom enterijera i nameštaja, ali i formiranjem vizuelnih identiteta i promotivnih materijala.

DOT design je nastao kao eksperimentalni spoj praktičnosti i neuobičajenih noviteta.

Imaju za cilj da svojim klijentima pruže usluge prilagođenje njihovim specifičnim potrebama i zahtevima.

Efikasan i spretan tim DOT design-a radi na realizaciji projekta od predloga do potpune realizacije - profesionalno, tačno i posvećeno.

DOT design je predan unapređivanju prostora dizajnima koji su prostorno ekonomični, praktični i funkcionalni, dok se u formiranju vizuelnog identiteta ističe individualnost klijenta i njihovih proizvoda ili usluga.

Marija Milosavljević je rođena u Kragujevcu 91. Godine. Apsolvent je na Filološko Umetničkom Fakultetu u Kragujevcu – Odsek za unutrašnju arhitekturu.

“Iza sebe imam nekoliko izvedenih projekata iz oblasti dizajna enterijera, nameštaja: tri stana, pet kuhinja i scenografije za predstavu “Beogradska triologija” u izvedbi pozorišta SKC-a u Kragujevcu.
 Performans koji je bio premijerno izveden 24.01. pod nazivom "Sutra kad se probudim" , radila sam scenografiju, kostime, dizajn plakta, promotivnog materijala i ulaznica.
Bavim se izradom vizuelnog identiteta pojedinca u vidu izrade I pripreme visit kartica, memorandum, CV-a i logoa.
Takođe, bavim se i dizajnom i izradim kućnog aksesoara poput podmetača za čaše i dizajnom nakita".


Ciljevi nakon završenih studija

"Pored dizajna enterijera i nameštaja želim da se bavim i grafičkim dizajnom. Najveća želja mi je da razradim svoju zamisao, a to je dizajnerski studio DOT design. Za sada je to još uvek u vidu neke skice i početne faze stranica na društvenoj mreži Facebook pomoću koje želim da predstavim svoj rad".
"Sve one koje interesuje čime se bavim i kako to izgleda mogu me zapratiti na Instagramu: m_mlsv i na Facebooku preko stranice DOT design".


 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu