Nova cena ulaznica za "Šumadija Fest" - iKragujevac


Kultura

Od danas, 6. oktobra, pojedinačne karte za Šumadija Fest, koji počinje u petak, 9. oktobra, biće prodavane po ceni od 900 RSD, u TIC-u na platou Robne kuće, u ulici Dr Zorana Đinđića broj 11 i u kafeu Nemam Ve De u Glavnoj ulici. Na dan festivala cena pojedinačne ulaznice biti 1000 RSD.

Karte se prodaju u svim Win Win radnjama na teritoriji Srbije, a u prodaji je i mala količina paketa dvodnevnih kompleta karata 4+1 (ukupno 5 dvodnevnih karata) po ekstra povoljnoj ceni od 4800 dinara za studente i djake i 5200 dinara za ostale, a mogu se kupiti isključivo online, putem sajta www.sumadijafest.com , dok traju zalihe.

Online karte možete kupiti i putem sajtova www.sumadijafest.com i www.ddtickets.rs. Na petom “Šumadija Festu”, koji se održava u hali “Jezero” u Kragujevcu, u petak, 9. oktobra, nastupiće “Parni valjak”, koji će upravo tim koncerom obeležiti 40 godina postojanja, pa će publika imati prilike da čuje i vidi ovaj legendarni rok bend u novom aranžmanu. Osim njih publika će u petak moći da čuje i nesvakidašnju kombinaciji modernog i etno zvuka „Dejan Petrović Big Benda“.

U subotu, 10. oktobra, nastupiće tri godine “mlađa”, “Riblja čorba”, a potom i grupe „ZAA“, „Bad Copy“, „Who See“ iz Crne Gore, , najpopularniji hip hop sastav sa ovih prostora “Beogradski Sindikat”, kao i kragujevački hip hop sastav “Bounce” i Di Džejevi Nikola Aničić, Petrovitz Yugoslavia Nesha Beatbox i “Pogrešna Odluka”.

Satnica i program nastupa grupa biće objavljeni u utorak, u 12 časova, na press konferenciji u zgradi Skupštine Grada, a očekuje se da će ovaj “Šumadija Fest” biti najbolji do sada. Festival obe večeri počinje u 19:30, pa bi, zbog gužve na ulazu i zbog boljih mesta u parteru, trebalo doći ranije. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu