Džiboni dolazi na ''Arsenal fest'' - iKragujevac


Kultura

Na četvrtom muzičkom Arsenal festu u Kragujevcu, koji će biti održan od 26. do 28. juna, nastupiće i poznati hrvatski muzičar Zlatan Stipišić Džiboni. Publika će biti u prilici da uživa u muzici tog kantautora, poznatog po jedinstvenom spoju roka, savremenog popa i dalmatinskog zvuka, i hitovima poput "Oprosti", "Žeđam", "Libar"... 

 

Džiboni će nastupiti na Arsenalovom Main Stageu 27. juna uveče, kada i legendarni makedonski gitarista Vlatko Stefanovski.

Organizatori, Dom omladine i koncertna agencija Long plej (Long Play), prenose Džibonijevu izjavu da je o Arsenal festu čuo mnogo komplimenata, da je to veliki praznik rok muzike.

"Vjerujem da ćemo publici pružiti odličan koncert. Živjeli i vidimo se", poručio je Džiboni kome će, posle rasprodatih dvoranskih koncerata u Beogradu, Novom Sadu i Subotici, nastup u Kragujevcu biti prvi na nekom fesitvalu na otvorenom.

Prve večeri 26.juna nastupiće rege muzičar Genleteman, a tokom trodnevnog muzičkog festivala nastupiće i Bjesovi. Organizatori najavljuju dolazak i drugih izvođača, čijai mena će kasnije saopštiti.

Arsenal fest se održava 26, 27. i 28. juna, a cena kompleta ulaznica je 1.500 dinara. Vip ulaznica samo za petak, 27. jun, košta 2.000 dinara, dok ulaznice za prvi i treći dan koštaju po 800 dinara, a samo za drugi dan - 1.000 dinara.

Ulaznice se mogu kupiti u Kragujevcu i u još 10 gradova u Srbiji, a zainteresovani se mogu informisati putem veb sajta Arsenal festa.

Arsenal fest već nekoliko godina unazad dovodi najznačajnije pop i rok izvođače i najzanimljivije mlade snage iz Srbije i sa prostora bivše Jugoslavije.

Do sada su na Arsenal festu svirali Smak, Baja i Instruktori, Partibrejkersi, Rundek Cargo Trio, Dubioza kolektiv, Babe, Goblini, Hladno pivo, Rambo Amadeus, Eva Braun...

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu