Čitajte poruke bez "seen" - iKragujevac


IT

Često vam se dešava da zbog određenih razloga ne želite da drugi znaju kada ste pročitali njihovu poruku? Instalirajte ekstenziju "Seen Block" i osoba sa kojom se dopisujete neće znati kada ste videli njenu poruku.

U prošlosti, mogli ste jednostavno ne odgovoriti i opravdati se da niste videli poruku, međutim otkad je Facebook uveo potvrdu čitanja chata i poruka (opcija 'seen'), izgovori više ne važe.

Postavka za onemogućavanje potvrde čitanja ne postoji, zato postoji zaobilazno rešenje, ekstenzija za vaš internet browser koja uklanja obaveštenje 'seen'. Kada se ona instalira, osoba s kojom se dopisujete neće znati kada ste videli njenu poruku.

Instalira se vrlo lako i dostupna je za najkorišćenije browser-e Firefox i Google Chrome. Jednostavno na google pretrazi potrazite:

  • seen block firefox (za Firefox)
  • seenblock chrome (za Google Chrome)

Koristi se tako što se u chat prozoru na desnoj strani pojavi plavo dugme koje vi kliknete kada želite da poruka bude pročitana 'seen'.

Ako iz nekog razloga želite deinstalirati "Seen Block", morate ići na postavke vašeg web browsera.

Za Google Chrome, idite na Settings (Postavke) > Extensions (Ekstenzije) kako bi onemogućili ili deinstalirali Seen Block.

Za Firefox, idite na Add-ons stranicu, gde ćete moći onemogućiti ili deinstalirati Seen Block pod Extensions (Ekstenzije).

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu