ZAPLENA: Zaplenjeno 13.834 paklice cigareta! - iKragujevac


Hronika

Pripadnici kraljevačke i novopazarske policija su, u dve odvojene akcije, zaplenile ukupno 13.834 paklice cigareta, saopštilo je danas Ministarstvo unutrasnjih poslova.

Novopazarska policija je sinoć u dvorištu kuće u Novom Pazaru zatekla dvojicu Tutinaca kako iz dva vozila istovaraju 8.334 paklice cigareta.

Pronađene cigarete marke "merlin", "ef-em red“, "ef-em slim“ i "monte" nisu imale potrebnu dokumentaciju, tako da ih je kao i vozila oduzela poreska policija, navodi se u saopštenju.

Policijski službenici su, uz saglasnost tužioca, saslušali dvojicu osumnjičenih za krivično delo nedozvoljena trgovina i nedozvoljen promet akciznih proizvoda i protiv njih će biti podnete krivične prijave.

Pripadnici Policijske uprave Kraljevo su na putu Raška-Kraljevo, prilikom kontrole minibusa kojim se prevozio juniorski fudbalski tim, zaplenili 5.500 paklica cigareta "marbl", bez dokumentacije.

Sumnja se da cigarete, koje su privremeno uz potvrdu oduzete, pripadaju vozaču minibusa iz Novog Pazara i da su namenjene daljoj prodaji na području Srbije.

Vozač minibusa je po nalogu tužioca saslušan zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena trgovina i protiv njega će u redovnom postupku biti podneta krivična prijava.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu