Uhapšen policajac, zaplenjeno 13,5 kg marihuane! - iKragujevac


Hronika

Zbog sumnje da su počinili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, uhapšeni su Beograđani A.B.(33), policijski službenik D.T.(34), R.I.(33) i I.D.(36)

U nastavku akcije suzbijanja šverca narkotika, pripadnici policije u Kraljevu uhapsili su četiri osobe i zaplenili 13,5 kilograma marihuane namenjene preprodaji na beogradskom narko-tržištu, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Zbog sumnje da su počinili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, uhapšeni su Beograđani A.B.(33), policijski službenik D.T.(34), R.I.(33) i I.D.(36).

Policajci su biljnu materiju za koju se sumnja da je marihuana, našli prilikom kontrole dva putnička automobila beogradskih registarskih oznaka, u mestu Progorelica kod Kraljeva.

"Pregledom "mercedesa" kojim je upravljao osumnjičeni A.B, dok se na mestu suvozača nalazio osumnjičeni D.T., ispod plastične podloge poda, policija je pronašla trinaest paketa sa 13.540 kilograma te biljne materije", saopštila je policija. Sumnja se da su R.I. i I.D., koji su se nalazili u drugom vozilu, koje se kretalo ispred "mercedesa", imali ulogu "čistača" i da su osumnjičenog A.B. i D.T. radio-vezom obaveštavali o kretanju policijskih patrola. Kako je saopšteno, četvorica osumnjičenih biće, uz krivičnu prijavu, privedena Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.

Kriminalistička policija Policijske uprave Kraljevo ove godine je imala 158 zaplena i od 200 osoba je oduzela više od 50 kilograma raznih vrsta droge.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu